Keystone logo

14 Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde Deeltjesfysica 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Natuurkunde
  • Deeltjesfysica
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde Deeltjesfysica

Degenen die een master's degree te verdienen aantonen dat er een aanzienlijk niveau van academische prestaties. Na de voltooiing van undergraduate studies, kunnen belangstellenden een aanvraag voor een masteropleiding. Zodra de aanvrager in een universitaire opleiding wordt aanvaard, de student verdient een mate bepaald door het succesvol afronden van twee jaar van geavanceerde cursussen.

De kans is groot, je hebt geland op deze pagina omdat je wilt weten, wat is een Master in de deeltjesfysica? Een dergelijk programma is gericht op de verkenning van de bouwstenen van de materie. Door middel van onderzoek en experimenten, de student krijgt een goed begrip van de theorieën en modellen van wat maakt ons universum. Alle studenten moeten verwachten om hun vaardigheden in wiskunde, het oplossen van problemen en informatie technologie te versterken.

Afronding van een master's degree in de deeltjesfysica signalen naar universiteiten die je klaar bent om cutting-edge onderzoek inspanningen leiden bent onderzoeken.Degenen die werk zoeken verhogen hun kans te worden ingehuurd door energie- en milieu-organisaties. In ieder geval moet afgestudeerden verwachten dat een volledig begrip van het universum en een aantal van haar betreffende krachten, zoals de zwaartekracht te bereiken.

De kosten variëren per locatie en instelling. Collegegeld tarieven zijn over het algemeen gegarandeerd voor een studiejaar. Sommige studenten kiezen om part-time te bestuderen om hun weg te werken door middel van het programma in een gematigd tempo.

Een behoorlijk aantal afgestudeerden in te voeren doctoraatsprogramma's; Echter, het onderwijs biedt ook een solide basis voor het onderwijzen van de natuurwetenschap cursussen op middelbare scholen en community colleges. Sommigen vinden de werkgelegenheid bij de overheid en wetenschappelijke faciliteiten. Wie op zoek is naar meer flexibiliteit kan werken als de wetenschap schrijvers en journalisten. Voor sommige studenten, hun educatieve reis vonken ideeën die hen naar het ondernemerschap te streven.

Een verscheidenheid aan internationale universiteiten bieden master-niveau studies in de deeltjesfysica.applicatie-eisen variëren tussen instellingen. Om te beginnen met een cursus te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.