Keystone logo

5 Master Opleidingen in Kunststudies Toegepaste Kunsten Decoratieve Kunsten 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudies
  • Toegepaste Kunsten
  • Decoratieve Kunsten
Vakgebieden
  • Kunststudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Kunststudies Toegepaste Kunsten Decoratieve Kunsten

&nbsp

Wanneer je blik op een prachtig ontwerp vaas of schaal en verwonderen over de ingewikkelde houtsnijwerk, profiteert u van de wereld van de decoratieve kunsten. Als u graag om functionele, maar mooie items te maken, kan dit een gebied van studie te overwegen.

Wat zijn Decorative Arts?

De decoratieve kunsten betrekking op het ontwerpen en vervaardigen van esthetisch, maar functionele, objecten. De elementen van de decoratieve kunsten worden vaak gezien in het interieur. Omdat de items gemaakt door decoratieve kunsten zijn functioneel van aard, dit vakgebied is verschillend van de beeldende kunst, die schoonheid produceert omwille van schoonheid 's alleen.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Master in Decorative Arts?

Een Master in Versier Arts graad zal geavanceerde opleiding op het gebied van decoratieve kunsten. Interieurarchitecten en andere decoratieve kunsten professionals kunnen deze training gebruiken om hun carrière verder.

Hoeveel kost het om een Master Neem bij Decorative Arts?

Uw school en het land waar u kiezen voor een studie in zowel invloed op de kosten van een Master in Decorative Arts opleiding.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Master in Decorative Arts?

Als u op zoek bent naar een decoratieve kunsten carrière naar het volgende niveau, kan de uitgebreide training die wordt geleverd met een master in decoratieve kunsten mate de nodige opleiding om hulp te bieden.

Waarom een Online Decorative Arts cursus?

Decoratieve kunsten leent zich goed voor online onderzoek in sommige gebieden. Als u een online cursus wordt aangeboden in de decoratieve kunsten te vinden, kunt u profiteren van betaalbaarheid en flexibiliteit voor je studie.

Waar een Master Neem bij Decorative Arts?

Scholen die Master of Arts programma's bieden vaak decoratieve kunst graden. U kunt een Master of Decorative Arts vinden op een van de vele universiteiten over de hele wereld.

Hoe toe te passen om een Master in Decorative Arts?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.