Keystone logo

29 Master Opleidingen in Onderwijskunde Instruction Curriculum 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Instruction
  • Curriculum
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Instruction Curriculum

Meestal wordt een masterdiploma toegekend aan studenten die na het behalen van een bachelordiploma een opleiding in een bepaald interessegebied hebben doorlopen. Dit programma loopt meestal een tot drie jaar, omvat geavanceerde studie en onderzoek, en is een vereiste voor het inschrijven voor een doctoraatsprogramma.

Wat is een Master in Curriculum? Deze postdoctorale opleiding kan betrekking hebben op de onderwerpen van het lesgeven, doceren en tutoring van studenten van alle leeftijden en vaardigheden. Het is meestal een combinatie van verplichte hoofdvakken en keuzevakken. Instructie kan worden gecentreerd op evaluatie van curricula, lerarenopleiding, schoolbeleid en leiderschapsontwikkeling. Speciale programma's voor dit programma kunnen elementair en voortgezet onderwijs, lezen en lezen en schrijven omvatten. De nadruk kan liggen op het ontwikkelen van curricula voor verschillende vakgebieden.

Studenten die op dit gebied studeren vergroten vaak hun vermogen om objectief en doelgericht te redeneren, wat zowel in het persoonlijke als in het professionele leven van pas kan komen. Een diploma in een studieprogramma kan ook het vermogen om les te geven en informatie op een boeiende manier te presenteren, vergroten, waardoor diegenen die rechtstreeks in het klaslokaal werken, beter kunnen lesgeven.

De kosten van dit programma kunnen van vele factoren afhangen. Veel online instellingen bieden dit programma aan en brengen verschillende bedragen in rekening voor collegegeld, kosten en boeken. Een financieel hulppakket kan ook de uiteindelijke kosten beïnvloeden. Studenten moeten contact opnemen met elke school voor nauwkeurige kosten.

Studenten die een Master in het Curriculum voltooien, kunnen in de loop van het onderwijsspectrum verschillende banen vinden. Vorderingen en promoties naar posities van leiderschap en management zijn vaak beschikbaar voor deze afgestudeerden. Ze kunnen ook werken voor een school of universiteit als leraren of professoren, directeuren van de middelbare school, schoolmeesters, docenten en educatieve consultants.

Een Master in Curriculum kan via tientallen instellingen over de hele wereld worden gevolgd. In sommige programma's bieden online portals flexibiliteit bij het plannen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.