Keystone logo

36 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Culturele Geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Culturele Geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Culturele Geschiedenis

Studenten met een niet-gegradueerde opleiding die hun kennis willen blijven ontwikkelen, willen misschien een masteropleiding volgen. Dit biedt een geavanceerd inzicht in een bepaald studiegebied en duurt vaak twee tot drie jaar om te voltooien.

Wat is een master in culturele geschiedenis? De voltooiing van deze graad geeft aan dat een student een goed begrip heeft van multiculturalisme en de relatie tussen kunst en cultuur doorheen de geschiedenis. De meeste programma's bevatten cursussen gerelateerd aan bibliotheekmethodologie, museumpraktijken, het bedrijfsleven en het schrijven van kunstgeschiedenis, en theorie en interpretatie. Studenten hebben vaak de kans om keuzevakken te nemen in specifieke gebieden, zoals de westerse geschiedenis, de kunst van China en Japan, de geschiedenis van de fotografie, architectuurstichtingen en de fundamenten van de Romeinse kunst.

Studenten die een masteropleiding volgen, leren doorgaans gemotiveerd te zijn en nemen initiatief op projecten. Ze profiteren ook van de ontwikkeling van onderzoeks- en analysevaardigheden die de hele carrière van een afgestudeerde helpen.

De kosten van collegegeld zijn vaak een zorg van geïnteresseerde studenten. Omdat de kosten enorm kunnen variëren op basis van locatie, programmaduur en specifieke curriculumvereisten, moeten studenten contact opnemen met verschillende scholen om specifieke collegegelden en andere kosten te achterhalen.

Afgestudeerden die houder zijn van een masterdiploma in de culturele geschiedenis, kunnen ervoor kiezen om in verschillende carrières in verschillende omgevingen te werken. Enkele typische functietitels zijn bijvoorbeeld een museumconservator, een kunsthistoricus, een geleerde, een geschiedenisleraar en een gids. Een afgestudeerde graad is ook nuttig voor diegenen die een carrière willen nastreven op het gebied van onderzoek, journalistiek, leerplanontwikkeling, kunstkritiek, galeriewerk, kunsthandel en reizen.

Een diploma in culturele geschiedenis kan worden verkregen bij een lokale instelling, internationale school en zelfs online. Gebruik de database en zoek naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.