Keystone logo

26 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden

Na de opleiding van studenten, master 's te helpen studenten scherpen hun carrière doelen en expertise in een gebied van studie. Afgestudeerden van deze programma's kan besluiten om carrière te beginnen in hun beroep of gaan naar nog hoger onderwijs zoeken.

Wat is een meester in het Culinary Arts? Deze graad is bedoeld voor studenten die hopen op een carrière als chef-koks en andere deskundige voedsel werknemers bouwen. Sommige programma's zijn specifiek voor bepaalde gerechten, terwijl andere meer algemene aard. In beide gevallen wordt de cursussen meestal koken-intensieve terwijl nog belangrijke theoretische elementen opnemen. Zo worden studenten vaak nodig om cursussen te voltooien in de voeding, basischemie, food design, proeven technieken en wijnarrangement.

Afgezien van de voordelen van het leren van de waardevolle en verhandelbare vaardigheden van de culinaire kunsten, dit pad van studie heeft nog een voordeel.Leerlingen leren over de waarde van verse en gezonde ingrediënten, en zijn dus goed uitgerust om gezond, lekker eten maken voor zichzelf en hun families.

Elke Master in het Culinary Arts programma zal een andere kostenstructuur hebben. Collegegeld, evenals inschrijving en registratierechten, variëren van school tot school op basis van locatie. Neem contact met individuele scholen rechtstreeks voor meer informatie.

Studenten met een passie voor kwaliteit voedsel worden goed bediend door dit pad van studie, want het zet ze voor een aantal food-gerelateerde beroepen. Misschien beter dan elke andere graad, een Master in Culinary Arts bereidt afgestudeerden voor een succesvolle en lonende carrière als gastronomische chef-koks, bakkers en restaurant managers. Deze zijn veeleisende carrières met veel ruimte voor vooruitgang, en veel afgestudeerden van deze programma's hebben veel in de voedingsindustrie gegaan.

Als u geïnteresseerd bent in het inschrijven in een Master in het Culinary Arts programma zijn, zijn er vele opties voor u beschikbaar wereldwijd.Onze doorzoekbare database van de scholen kan een nuttig hulpmiddel zijn voor het bepalen van welk programma het best aan uw eisen voldoet. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.