Keystone logo

36 Master Opleidingen in Kunststudies Creatieve Kunsten 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudies
  • Creatieve Kunsten
Vakgebieden
  • Kunststudies (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Kunststudies Creatieve Kunsten

Studenten die hun carrièremogelijkheden willen verbeteren, in een ander vak veranderen of gewoon persoonlijke vervulling kunnen behalen, kunnen een master's degree behalen. Veel instellingen bieden voltijds- en deeltijdsprogramma's aan.

Wat is een master in creatieve kunst? Er is een breed scala van master's programma's die zich richten op het verbeteren van individuen 'artistieke vaardigheden, waaronder schilderen, tekenen, schrijven, fotografie en toneelprogramma's. Ongeacht welk veld een student besluit om binnen te komen, kan hij of zij strenge studie verwachten om hun discipline te verfijnen. Studenten kunnen historische tijdschriften van kunstbewegingen en verschillende technieken bestuderen om projecten te voltooien of een portefeuille te ontwikkelen. Veel programma's bieden stagecursussen waar studenten zinvolle ervaring opleven.

Studenten die dit programma afronden, krijgen de tevredenheid om hun kritisch denken, probleemoplossing en teamsamenwerking te verbeteren.Ze leren hoe men zinvol werk kan creëren en hoe ze effectief met anderen kan werken, wat in veel industrieën heel waardevol kan zijn.

De kosten van een master in creatieve kunst hangt af van de instelling. De lengte van een programma kan drastisch variëren, van een jaar tot een aantal jaren. Het is aan te bevelen dat studenten contact opnemen met het administratiekantoor van een instelling om te kijken of de kosten hun budgetten voldoen.

Afgestudeerden van een Master in Creatieve Kunsten vertrekken met een verbeterd vermogen om hun artistieke ambacht uit te voeren. Velen kunnen teams beheren of zelfs organisaties starten. Sommigen worden professionele artiesten die hun werk online of in de winkels verkopen. Anderen worden gewerkt in organisaties om professionele fotografen, schrijvers, grafische ontwerpers of tekenaars te worden. Onderwijs in openbare en particuliere universiteiten of hogescholen is ook een populaire weg; Anderen besluiten een-op-een privé lessen aan te bieden.

Er zijn veel mogelijkheden voor het verkrijgen van deze graad beschikbaar over de hele wereld.Om te beginnen, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.