Keystone logo

8 Master Opleidingen in Business Studies Creatieve Industrieën 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Business Studies
 • Creatieve Industrieën
Vakgebieden
 • Business Studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Business Studies Creatieve Industrieën

  Diploma's voor de creatieve industrie zijn interdisciplinaire programma's die zich richten op creatieve velden en hun snijvlak met het bedrijfsleven, technologie en cultuur. Deze graden zijn bedoeld om studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om uit te blinken in een loopbaan binnen de creatieve economie. Programma's combineren vaak elementen uit kunst, design, media, entertainment en ondernemerschap.

  Diploma's uit de creatieve industrie zijn te vinden op verschillende niveaus, waaronder associate-, bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's.

  Op bachelorniveau krijgen studenten doorgaans een breed inzicht in verschillende creatieve disciplines. Ze kunnen ook leren over marketing-, management- en ondernemerschapsprincipes om hen te helpen slagen in de creatieve economie.

  Programma's op graduate niveau bieden doorgaans meer gespecialiseerde cursussen en onderzoeksmogelijkheden. Studenten kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op een specifiek gebied binnen de creatieve industrie, zoals kunstmanagement, cultuurbeleid of creatieve technologieën.

  Afgestudeerden met een diploma in de creatieve industrie kunnen werk vinden in een breed scala aan sectoren, zoals reclame, film en televisie, muziek, beeldende kunst, gaming, mode en meer. Bovendien kunnen ze ervoor kiezen om een carrière na te streven in kunstmanagement, marketing, public relations of ondernemerschap, hetzij binnen creatieve organisaties, hetzij door hun eigen ondernemingen te starten.

  Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.