Keystone logo

13 Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Consumentenzaken 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Consumentenzaken
Vakgebieden
  • Marketingstudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Consumentenzaken

Consumentenzaken is een wereldwijde opkomende gebied dat de kopers onderzoekt in hun economische, sociale en ecologische omgeving. Een geavanceerde graad in consumentenzaken is voor mensen die willen verder professioneel te ontwikkelen en te ontwikkelen extra kwalificaties meer concurrentie in het personeelsbestand te zijn. Er zijn tal van paden die studenten kunnen nastreven, en de programma's zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Wat is een Master in consumentenzaken? Programma's combineren de kern basisprincipes van consumentenzaken, technologie, innovatie en duurzame consumptie. Je kan lessen in het consumentengedrag, ontwikkelingseconomie, of gedragsproblemen prijsstelling nemen. Zodra u elementaire consument economie onderwijs, kunt u zich richten op meer functionele gebieden zoals methoden van onderzoek in ondernemerschap, strategie en organisatie, en contractonderhandelingen.

Studenten kunnen een veelheid van vaardigheden die zowel hun professionele en persoonlijke leven profiteren door het verkrijgen van een meester 's graad krijgen.De academische aandacht concentreert zich op de klant in het kader van technologische ontwikkelingen, producten en diensten binnen de markten en binnen bedrijven. Bovendien discussiepunten voor het aandrijven innovaties en de rol van de consument belangrijkste onderdelen van dit programma.

Het verdienen van een meester kan variëren van één tot drie jaar, afhankelijk van de school. Er zijn veel internationale mogelijkheden en kosten kunnen variëren tussen scholen. Individuen moeten contact opnemen met specifieke programma's die hen interesseren om kosten verwachtingen te bepalen.

Studenten met een master 's graad kan carrièremogelijkheden vinden in een aantal disciplines en velden. Deze omvatten Consumer Insight Managers en Public Relations Specialisten die voornamelijk werken in marktonderzoek om doelgebieden dat creatieve strategieën rijden ontdekken. Ze kunnen ook leiden een team van marketing professionals om te bepalen wat de consument wil.

Studenten kunnen zich inschrijven op een volledige of part-time basis.Die mensen die een druk leven en vereisen meer flexibiliteit in het onderwijs proces zou moeten overwegen het bijwonen van online cursussen. De meeste universiteiten bieden de meeste, zo niet alle, van hun lessen in een afstand-learning module. Naar de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.