Keystone logo

29 Master Opleidingen in Business Studies Consultancy 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Business Studies
 • Consultancy
Vakgebieden
 • Business Studies (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Business Studies Consultancy

  Geavanceerde graden in een breed scala studies zijn meer en meer gespecialiseerd in het afgelopen decennium groeien. Master 's graden studenten in staat stellen een grondige opleiding in de methoden en toepassingen die veel mogelijkheden voor elke professionele bieden krijgen.

  Wat is een Master in Consultancy? Een Master in Consultancy is een graduate-level diploma dat betekent u belangrijke studie op het gebied van ondernemerschap studies hebben afgerond, en dat u professioneel bereid om te gaan met klanten als consultant in een verscheidenheid van manieren. Het is ontworpen als een uitbreiding van de specialisatie die vaak begint met een ondernemende studies bachelordiploma, maar de programma's zijn ook toegankelijk voor studenten met een meer algemene zakelijke achtergronden als goed.

  De voordelen van het nastreven van een master in consultancy onder andere een uitgebreide toolkit die uzelf en uw klanten ten goede komt, waardoor je een breder scala van tactiek te gebruiken of je groeien uw eigen bedrijf of het beheren van iemand anders. De mate biedt u ook met de ervaring die nodig is om goed geanalyseerd beslissingen snel en onder een verscheidenheid van de veranderende omstandigheden te maken, waardoor de opgedane kennis direct praktisch.

  Kosten nogal een beetje variëren van programma tot programma, maar ze zijn concurrerend met andere graden in de verschillende business-gerelateerde gebieden. De beste manier om een ​​schatting van het collegegeld kosten voor de verschillende programma's te krijgen is om contact op met de instelling die de graad.

  Carrières in consultancy kan variëren over een breed scala van toepassingen en paden. Veel consultants werken als probleemoplossers voor een verscheidenheid van klanten, het beheer van hun professionele relaties en netwerken door de oprichting van bedrijven die hen in staat stellen om hun middelen te consolideren.Individuele carrière trajecten zal sterk variëren, afhankelijk van de aard van de raadpleging die de individuele studenten na te streven, maar de strategische groei en personeelsmanagement zijn zowel de gemeenschappelijke keuzes.

  Dit opkomende gebied is het best vertegenwoordigd door een kleine maar toegewijde kerngroep van online scholen. Velen zijn internationaal werven, met een focus op het opbouwen van het beroep door te werken met speciale studenten uit een verscheidenheid van achtergronden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.