Keystone logo

12 Master Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Computersimulatie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Computersimulatie
Vakgebieden
  • Technologiestudies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Computersimulatie

Een master 's degree is een cursus van geavanceerde studie in een zeer gespecialiseerd gebied. Typisch begonnen na de voltooiing van een bachelor's degree, duurt het vaak een tot drie jaar om te voltooien.

Wat is een meester in computersimulatie? Computersimulatie is een hightech-industrie met een breed scala aan toepassingen. Door middel van simulatie creëren analisten gedetailleerde virtuele systemen en onderzoeken ze hoe ze presteren. Computersimulatie kan op vele gebieden worden toegepast, waaronder klimaatstudies, vloeistofdynamica en materiaalstudies. Afhankelijk van waar een student zich concentreert, kunnen zij geavanceerde studies in atmosferische fysica, theoretische scheikunde of materiaalwetenschap doornemen. Computersimulatiecursussen zijn gericht op computergebruik, parallel computing en parallelle algoritmen.

Studenten kunnen op verschillende manieren profiteren van een Master in computersimulatie. Ze zullen een innovatieve houding ontwikkelen en hen helpen om een ​​carrière te hebben in een veld dat vaak verandert. Ze kunnen ook meer moderne technieken leren die een reeds gevestigde carrière kunnen bevorderen.

De kosten van een mastergraad worden beïnvloed door de locatie van de universiteit of hogeschool waar de graad van wordt verdiend en de duur van het behalen van de graad. Elke hogeschool waar je in geïnteresseerd bent, kan specifieke informatie geven over de kosten van een diploma.

Er is veel vraag naar computersimulatie en studenten met een master kunnen een aantal carrières nastreven. Particuliere industrie en veel overheden huren simulatie-experts. Posities omvatten die van luchthavenplanner, bankanalist, industrieel ingenieur, simulatietechnicus, productontwerper en systeemingenieur. Veel analisten zullen veel van hun tijd besteden aan het bouwen en modificeren van modellen om een ​​beter begrip te krijgen binnen het bedrijf waarvoor ze werken. Het brede scala aan professionele toepassingen betekent dat studenten vaak hun computersimulatievaardigheden zullen ontwikkelen met een carrièrepad dat al in gedachten is.

Veel universiteiten bieden een reeks programma's die deel uitmaken van het brede veld van computersimulatie. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van een Master in computersimulatie die past bij uw interesses, zoek dan hieronder uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.