Keystone logo

19 Master Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Computer Networking 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Computer Networking
Vakgebieden
  • Technologiestudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Computer Networking

Zoveel mensen werken met computers vandaag. Een huishouden kan computers, mobiele apparaten, printers en zelfs televisies verbonden met een eigen netwerk hebben gesloten. Gebruikers begrijpen de kracht van netwerken, en de mogelijke complexiteit van opstellingen. Sommige van deze gebruikers zich inschrijven voor een Master in Computer Networking programma om de referenties die nodig zijn om zich te kwalificeren voor een carrière in netwerkbeheer en ondersteuning krijgen.

Wat is een Master in Computer Networking? Het is een geavanceerde graad die verder gaat dan de informatietechnologie (IT) geleerde vaardigheden als onderdeel van een bacheloropleiding. Het gaat om geavanceerde netwerk planning en uitvoering, connectiviteit onderhoud en moderne veiligheidsproblemen. Het stelt afgestudeerden om flexibele, schaalbare systemen voor een bedrijf of organisatie van vrijwel elke grootte plannen.

Onder IT-professionals, afgestudeerden master in computer netwerken behoren tot de best betaalde en in de meeste vraag.Het toenemende gebruik van netwerken op de wereldmarkt leidt tot een voortdurende stijging van het aantal netwerken professionals nodig is in de industrie.

Kosten voor computernetwerken masteropleiding variëren sterk afhankelijk van de onderwijsinstelling. Echter, afgezien van een laptop, de meeste kosten uitsluitend liggen in het collegegeld. De computernetwerken programma duurt meestal meerdere jaren.

Veel afgestudeerden werken in de IT-afdelingen van grote bedrijven. Nieuwe afgestudeerden beginnen vaak met een intens programma van het leren van de specifieke hardware en software van het bedrijf. Dan scherpen zij hun vaardigheden met een regime van debugging taken, vaak wachten op de oproep om te gaan met netwerken fouten. Doorgewinterde afgestudeerden deel te nemen aan het systeem specificatie, integratie en uitbreiding. Zij ontwerpen de hardware en kies de software voor bedrijfssystemen. In de moderne cloud-omgeving, veel werk aan IT-middelen offload op externe servers.Sommigen werken zelfs in datacenters, het verstrekken van cloud resources aan anderen.

Wie geïnteresseerd is in een Master in Computer Networking kan uitstekend onderwijsinstellingen vinden over de hele wereld. Dit programma is vooral geschikt voor mensen in afgelegen locaties die liever een online cursus van studie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.