Keystone logo

13 Master Opleidingen in Talen Chinees 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Talen
 • Chinees
Vakgebieden
 • Talen (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Talen Chinees

  Behalve een bachelordiploma van een niet-gegradueerde, is een master's degree de toegang tot graduate study en biedt een diepere focus op een academisch onderwerp of een professioneel gebied. Mensen kunnen een masterdiploma volgen met de bedoeling om uiteindelijk te studeren voor een doctoraat of voor het uitbreiden van carrièremogelijkheden, of louter uit interesse.

  Wat is een meester in het Chinees? De graad biedt cultureel en intellectueel bewustzijn in zowel China, het land en zijn taal. Studenten kunnen onderwerpkeuzes hebben waarop ze zich kunnen richten, zoals literatuur, geschiedenis, taalkunde, cultuur of pedagogiek. Interpretatie en vertaling zijn andere mogelijke gebieden, vooral als de competentie van de student in zijn moedertaal sterk is. Degenen met meer professionele interesses kunnen ook cursussen volgen in het bedrijfsleven, financiën, economie, technologie, recht en media.

  Een Master in Chinees programma helpt de analytische vaardigheden en communicatievaardigheden te versterken. Afgestudeerden van dit type programma kunnen ook hooggekwalificeerd zijn om les te geven en training te geven.

  Kosten voor Master in Chinese opleidingen verschillen, afhankelijk van de lengte van het programma, de onderwijsinstelling die het aanbiedt en waar het zich bevindt. Masteropleidingen duren over het algemeen één tot drie jaar.

  Carrière-opties zijn waarschijnlijk overvloedig voor Master in Chinese afgestudeerden, zoals China blijft groeien als een wereldmacht. Ze kunnen verschillende posities innemen in de academische wereld, de overheid, adviesbureaus, bedrijven, non-profitorganisaties of het onderwijs. Degenen met een achtergrond in literatuur en taalonderwijs kunnen Chinese taaldocenten of taalspecialisten worden. Vertaler- en tolkfuncties zijn ook te vinden in particuliere bedrijven, openbare dienstensectoren en verschillende internationale instanties. Anderen kunnen een academische loopbaan nastreven door hun studie voort te zetten via een PhD-opleiding.

  Master in Chinese studieprogramma's is overal ter wereld beschikbaar, op universiteitscampussen of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.