Keystone logo

23 Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Celbiologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Celbiologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Celbiologie

Een populaire graduaat voor studenten die meer willen leren is een meester. Studenten kunnen meer inzicht en kennis ontwikkelen over specifieke gebieden in hun vakgebied, waardoor ze worden voorbereid op een carrière.

Wat is een Master in celbiologie? Dit programma is bedoeld voor studenten die zich willen verdiepen in het gebied van de moleculaire biologie. Studenten kunnen meestal kiezen uit een aantal verschillende onderwerpen, waaronder immunologie, kanker, hedendaagse biofysica, chemische biologie, microbiologie, plantenbiologie, stamcelbiologie of farmacologie. Specifieke klassen kunnen moleculaire genetica, moleculaire biologie van DNA, genoverdracht van zoogdieren, bio-ethiek, geavanceerde genetica, ontwikkelingsbiologie, neurobiologie of immunopathologie omvatten. Studenten leren zowel in een klaslokaal als in een laboratorium, en de meeste leerplannen omvatten de ontwikkeling van een onderzoeksthese.

Er zijn tal van voordelen voor degenen die deze geavanceerde opleiding volgen. Sommige vaardigheden die kunnen worden ontwikkeld omvatten kritisch denken, aandacht voor detail en het vermogen om zelfstandig te werken.

Als het gaat om het kiezen van een college, moeten studenten begrijpen dat collegegeld aanzienlijk kan verschillen van school tot school. Studenten moeten bellen en informeren naar collegegeld en andere vergoedingsvereisten, evenals als er beurzen, beurzen of andere financiële hulpmogelijkheden beschikbaar zijn.

Individuen die hun masterdiploma in celbiologie behalen, komen in aanmerking voor een verscheidenheid aan loopbanen in de geneeskunde, botanie, biotechnologie en genetica. Sommige specifieke functietitels kunnen bestaan ​​uit moleculair bioloog, docent biologie, laboratoriumtechnoloog, onderzoeksspecialist en cellulair bioloog. Werkgevers kunnen gezondheidszorginstellingen, universiteiten, privélaboratoria, onderzoeksinstituten, farmaceutische bedrijven of de overheid zijn. Voor nog meer carrièrekansen, kunnen sommigen ervoor kiezen om door te gaan en hun doctoraatsopleiding voort te zetten.

De perfecte school is te vinden in uw buurt, in een ander land of via uw computer. Gebruik onze uitgebreide database om te zoeken naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.