Keystone logo

1 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Catering 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Catering
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular locations

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Catering

Het verdienen van een master's degree is een uitstekende manier om je carrière jumpstart en voer een meer succesvolle en geavanceerde positie. In te schrijven voor een masteropleiding, moet je eerst verdienen een bachelor's degree. Studenten die ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten hebben vaak een belangrijk voordeel.

Wat is een Master in Horeca? In wezen, het verdienen van een graad in de horeca bereidt studenten voor op een horecazaak of ander voedsel gastvrijheid bedrijf opereren. Cursussen richten zich meestal op tijd en resource management, budgettering, marketing, boekhouding, voorraadbeheer en het inhuren van praktijken. Het is belangrijk dat studenten begrijpen dat een opleiding in de horeca is meer vergelijkbaar met een business programma dan een culinaire één. Het komt niet vaak voor cursussen om zich te concentreren op de kookkunsten.

Het bestuderen van catering geeft studenten een uitstekende time management vaardigheden en bereidt hen te gedijen in een zakelijke carrière.Geleerden die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap ook profiteren van het behalen van het leiderschap en bestuurlijke vaardigheden die ze nodig hebben om hun eigen bedrijf te starten of een bestaande onderneming te bedienen.

De kosten in verband met het verdienen van een master's degree in de horeca nogal een beetje variëren. Vele factoren, zoals de school en het programma van de keuze, maar ook het land van de studie, beïnvloeden collegegeld en andere kosten. Doe je onderzoek om te weten wat de kosten van de inschrijving zal zijn.

Het lijkt misschien catering is een bepaald gebied van focus die alleen in staat zou stellen voor een paar carrière mogelijkheden, maar er zijn eigenlijk veel velden die catering afgestudeerden kan nastreven, met inbegrip van food service, cuisine marketing, restaurant management en catering management. Specifieke functies zijn onder andere hospitality managers, verhuren coördinatoren, operators, marketeers, assistent managers, managers en catering. Catering is een uniek gebied dat afgestudeerden biedt vele mogelijkheden.

Als u geïnteresseerd bent in een opleiding in de horeca zijn, vandaag nog te beginnen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.