Keystone logo

62 Master Opleidingen in Business Studies Business Business Intelligence 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Business Studies
  • Business
  • Business Intelligence
Vakgebieden
  • Business Studies (62)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Business Studies Business Business Intelligence

Business intelligence heeft het potentieel voor organisaties voor het invoeren van grote hoeveelheden informatie over al is processen en mogelijkheden en output nieuwe mogelijkheden, strategieën, concurrentievoordeel en stabiliteit. Master in Business Intelligence zullen de studenten leren om te rapporteren en analyseren van business-gerelateerde informatie met behulp van tools en technologieën, zoals benchmarking, data mining, complex event processing, business performance management, process mining, predictive analytics, text mining, online analytical processing en prescriptieve analytics . Veel Master in Business Intelligence-programma zal betrekking hebben Six Sigma en het concept van de zakelijke verhaal ideale business processen te identificeren voor verbetering en motivering van voorstellen van verandering.

Master in Business Intelligence opleidingen bieden gespecialiseerde Masters of Science diploma in e-Business, Intelligent Transport Systems and Services, Informatica en Strategisch Management.Verkrijgbaar bij universiteiten en business schools in Birmingham, Londen, Borås, Denver en Barcelona, ​​onder anderen, studenten hebben een verscheidenheid van aanbevolen programma's om uit te kiezen bij de beslissing welke Master in Business Intelligence graad na te streven. Master in Business Intelligence-programma's duren meestal een tot twee jaar en wordt afgesloten met een master thesis project.

Als je een bachelor 's degree hebben afgerond in een gerelateerd onderwerp, en wil graag een concurrentievoordeel toe te voegen aan uw curriculum vitae, waarom dan niet meer over Master in Business Intelligence opleidingen leren op een van de hieronder vermelde functionaliteit universiteiten of business schools !