Keystone logo

44 Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Branding 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Branding
Vakgebieden
  • Marketingstudies (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Branding

Veel studenten die zich inschrijven voor een masteropleiding hebben onlangs een bachelor in een gerelateerd vak voltooid. De voltooiing van dit programma biedt afgestudeerden vaak de mogelijkheid zich te specialiseren, vooruit te gaan of grotere salarissen te ontvangen binnen hun gekozen loopbaan. Een master's degree is de volgende educatieve stap in de richting van een doctoraat.

Wat is een master in branding? Dit type programma richt zich op strategieën die sterke relaties leggen tussen de merken van producten of diensten en de eindconsument. Studenten leren sterke merken bouwen en beheren om organisaties te helpen concurreren op de markt. Branding-analyse, marketingstrategieën, communicatie en zakelijke activiteiten zijn meestal opgenomen in cursussen. Conceptuele theorieën en casestudy's worden vaak gebruikt om het begrip van de toepassing van kennis in praktijksituaties te bevorderen.

Specialisatie in branding bevordert de besluitvaardigheid van een student, praktische en theoretische kennis van wereldwijde marketing en bedrijfsstrategieën. Deze zijn nuttig in deze veeleisende industrie, maar ook voor overdracht naar andere zakelijke arena's, zoals projectbeheer en verkoop.

Binnen instellingen kan het moeilijk zijn om de kosten van het behalen van een diploma te voorspellen. Kosten, collegegeld en cursussen kunnen variëren op basis van stages, onderzoeksprojecten en andere opties die mogelijk beschikbaar zijn. Een zorgvuldig onderzoek van een bepaald programma kan helpen bij het definiëren van een kostenbereik en een algemeen beeld geven van de totale kosten.

Merkmanagers vinden vaak posities bij communicatiebureaus en internationale marketing- en brandingbedrijven, evenals bij overheids- en non-profitbureaus. Public relations en salesmanagers, productmanagers en marketingconsultants hebben vaak een masterdiploma. Veel professionele organisaties hebben een merkenspecialist nodig om het imago van het bedrijf voor het bedrijf te creëren. Werving is gebruikelijk en veel studenten vinden posities voordat ze afstuderen.

Een persoon kan zich overal ter wereld inschrijven voor een master-brandingprogramma. Online-opties zijn ook beschikbaar voor mensen die niet in de buurt van een universiteit zijn gevestigd die dit programma heeft en niet kunnen verhuizen. Om het proces te starten, zoek je naar je programma hieronder en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.