Keystone logo

35 Master Opleidingen in Technische studies Bouwtechniek 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Technische studies
 • Bouwtechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Technische studies Bouwtechniek

  Een masterdiploma wordt behaald door een persoon die al zijn of haar bachelordiploma heeft behaald. Masteropleidingen zijn bedoeld om het onderwijs in een studiegebied te bevorderen, zodat studenten hopelijk hun kansen op werk kunnen vergroten.

  Wat is een Master in bouwtechniek? Dit programma is bedoeld om mensen te helpen competente bouwmanagers te worden die de ontwikkeling van infrastructuren kunnen begeleiden. Studenten die dit diploma volgen, kunnen meer te weten komen over projectbeheer, planning en schemabeheer, kostenbeheer en kwaliteitsbeheer. Cursussen in het programma kunnen erop gericht zijn studenten te leren computerprogramma's te gebruiken om conceptuele ontwerpen te maken.

  Individuen die deze cursus volgen, hebben misschien de mogelijkheid om verschillende nuttige vaardigheden en eigenschappen te ontwikkelen. Leerlingen kunnen hun analytische vaardigheden verbeteren, wat nuttig kan zijn op alle gebieden van hun leven. Bovendien kunnen studenten sterke vaardigheden op het gebied van planning, planning en kostenbeheersing ontwikkelen, die elk hun persoonlijk en professioneel leven ten goede kunnen komen.

  De kosten van een postgraduaat in bouwtechniek variëren van universiteit tot universiteit. De prijs hangt grotendeels af van de studieduur, die per persoon verschilt.

  Omdat cursussen in dit programma over het algemeen gericht zijn op het aanleren van individuele engineering- en projectmanagementprincipes die in de bouwsector kunnen worden gebruikt, kunnen personen met een postgraduaat in de bouwtechniek geluk vinden in dat specifieke vakgebied. Loopbanen in de industrie variëren en kunnen bouwmanager, civiel ingenieur en milieutechnicus omvatten. Afgestudeerden werken mogelijk met aannemers, bouwvakkers of stedenbouwkundigen, en hun dagen kunnen achter een bureau, in het veld of een combinatie van beide doorgebracht worden.

  Veel universiteiten bieden cursussen aan die uiteindelijk kunnen leiden tot een master in bouwtechniek. Veel programma's zijn strikt online of strikt in de klas, terwijl andere programma's een combinatie bieden. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.