We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

25 Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Bouwkunde 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Civiele Techniek
  • Bouwkunde
Vakgebieden
  • Technische studies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Bouwkunde

Degenen die een master's degree te verdienen zijn hoog aangeschreven voor hun toewijding aan het zijn vasthoudend experts in hun vakgebied. programma Een master duurt meestal ongeveer twee jaar in beslag, en aanvragers moeten vaak een bacheloropleiding te voltooien alvorens

Wat is een Master in Architectural Engineering? Deze opleiding behandelt geavanceerde onderwerpen met betrekking tot zowel burgerlijke als bouwkunde. Core cursussen omvatten doorgaans het ontwerpen van gebouwen, milieu-analyse, economie en statistische analyse. Studenten kunnen ook een gebied van specialisatie te kiezen, afhankelijk van hun loopbaan op lange termijn doelen. Specialisaties in verband met materialen en structuren, bouwmanagement en bouwsystemen worden aangeboden in de meeste instellingen.

Ingenieurs en architecten die willen uitblinken in hun carrière en krijgen geavanceerde opleiding in zowel de theorie en de toepassing kunnen profiteren van een Master in Architectural Engineering programma.Afgestudeerden worden vaak beloond voor hun inzet door het verwerven van beter betaalde functies bij gerenommeerde bedrijven of overheidsinstanties.

De kosten voor opleiding deze master te voltooien varieert in universiteiten. De toelatingscommissie afdeling voor elke universiteit kan huidige kosten informatie en inzicht met betrekking tot potentiële collegegeld veranderingen en vereiste extra kosten te verstrekken.

Na het voltooien van een Master in Architectural Engineering, afgestudeerden bevinden zich vaak werkzaam als civiele of bouwkundige ingenieurs voor grote bedrijven die gebouwen te bouwen, elektriciteitscentrales, waterzuiveringsinstallaties en andere commerciële en gemeentelijke structuren. Afgestudeerden die eerdere ervaring op het gebied kunnen hun diploma gebruiken om hun eigen ontwerp en de bouw bedrijf te starten. Anderen kunnen overgaan tot de gelederen in projectmanagement en directeurschap of dienen het publiek op een door de overheid gerunde stedenbouw en infrastructuur team.

Sommige instellingen kunnen online cursussen die meetellen voor een master's degree aan te bieden. Werkende professionals meestal vinden dat online cursussen aan te bieden plannen flexibiliteit en een meer comfortabele leeromgeving. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.