Keystone logo

0 Afstand leren Master Opleidingen in Gezondheidszorg Biomedische studies Biochemie in Frankrijk voor 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Frankrijk
  • Gezondheidszorg
  • Afstand leren
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Afstand leren Master Opleidingen in Gezondheidszorg Biomedische studies Biochemie

Wat is medische chemie?
De studie van medische chemie onderzoekt hoe chemicaliën omgaan met levende systemen. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, van de rol van enzymen in het metabolisme tot de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en behandelingen voor ziekten. Medische chemici ontwikkelen nieuwe manieren om ziekten te diagnosticeren en te behandelen en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren.

Welke banen zijn er in de medische chemie?
Medische chemici werken doorgaans op afdelingen voor onderzoek en ontwikkeling (R&D) in de farmaceutische en biotechnologische industrie. Ze werken ook in de academische wereld, de overheid en andere instellingen. Bij R&D gebruiken medisch chemici hun kennis van chemie om nieuwe medicijnen en therapieën te ontwikkelen. Ze kunnen betrokken zijn bij de productie en het testen van medicijnen. In de academische wereld geven medische chemici les en doen ze onderzoek op gebieden als medicinale chemie, geneesmiddelenontwikkeling en toxicologie. Medische chemici van de overheid kunnen bij regelgevende instanties werken en toezicht houden op de veiligheid van nieuwe medicijnen en therapieën. Andere medisch chemici werken in ziekenhuizen of klinieken, waar ze kunnen worden betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe diagnostische tests of behandelingen.

Waarom is het studeren van Medische Chemie belangrijk?
Medische chemie is belangrijk omdat het ons helpt te begrijpen hoe chemicaliën omgaan met levende systemen. Deze kennis kan worden gebruikt om nieuwe medicijnen en behandelingen voor ziekten te ontwikkelen en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. Degenen die medische chemie studeren, dragen ook bij aan het beheer van de veiligheid van medicijnen die aan het publiek worden gegeven om ziekten en aandoeningen te behandelen.

Welke soorten opleidingen in medische chemie zijn er?
Er zijn veel verschillende soorten medische chemiegraden beschikbaar, afhankelijk van de focus van het programma dat u verkiest. Enkele veel voorkomende opleidingen zijn onder meer medicinale chemie, medicijnontwikkeling en toxicologie. Deze programma's vereisen doorgaans vier tot vijf jaar studie en kunnen zowel klassikaal als laboratoriumwerk omvatten. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in de medische chemie, zouden moeten overwegen om een bachelordiploma in chemie of een verwant vakgebied te behalen. Degenen die op universitair niveau onderzoek willen doen of les willen geven, moeten overwegen een diploma te behalen.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Medische Chemie?
Tijdens een opleiding medische chemie leren studenten over de rol van chemicaliën in levende systemen, zoals het menselijk lichaam. Bovendien leren ze over het regelgevingsproces voor nieuwe medicijnen en therapieën. Schoolwerk kan onderwerpen omvatten zoals medicinale chemie, medicijnontwikkeling en toxicologie. Studenten zullen ook praktische ervaring opdoen in het laboratorium, waar ze leren hoe ze nieuwe medicijnen kunnen synthetiseren en testen op veiligheid.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.