Keystone logo

108 Master Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Big Data 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • Big Data
Vakgebieden
  • Technologiestudies (108)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie Big Data

Master's graden zijn academische certificeringen gegeven aan studenten die een graduate niveau opleiding te voltooien. Zodra je je master, kunt u een doctoraat na te streven of start je carrière.

Wat is een Master in Big Data? Elke dag, massale hoeveelheden gegevens worden gegenereerd over de hele wereld, en het is de verantwoordelijkheid van geschoolde analisten ontleden door middel van deze gegevens, het opsporen van waardevolle informatie en negeren zinloos junk. Een opleiding in big data helpt u de vaardigheden die nodig zijn om een ​​analist te worden en leert je de basis van de data-analyse. Sommige van de kernvakken van het programma zijn wiskunde, ontwerp data, project management, en predictive analytics. Tijdens je studie, je ook leren hoe om te navigeren en te begrijpen een verscheidenheid aan data-mining technieken.

Tal van sectoren, van de overheid aan de detailhandel, gebruik data analytics om betere zakelijke beslissingen te nemen.De masteropleiding leert u hoe te werken in elk van deze sectoren. Dit vermogen helpt u zich onderscheiden van uw concurrentie bij het aanvragen van een positie.

Afhankelijk van de school en het land, een master's degree duurt ongeveer één tot twee jaar te verwerven. Collegegeld en vergoedingen variëren ook, maar u kunt contact opnemen met uw college om de exacte kosten van inschrijving te bepalen.

Data analytics zijn van cruciaal belang voor een scala van industrieën. Zodra u uw diploma, ben je gekwalificeerd om te werken in de communicatie, financiën, gezondheidszorg, productie, de overheid, en een assortiment van andere gebieden. Een master's degree in big data bereidt u ook voor een functie in het management, de openbare orde, en technologie. Terwijl veel afgestudeerden kiezen voor data-analisten te worden, anderen kiezen voor business analisten, data-architecten, systeemanalisten, en business intelligence ontwikkelaars geworden.Big data is een waardevolle bron voor werkgevers, en een educatieve achtergrond in het onderwerp opvalt gunstig op een CV.

Scholen over de hele wereld bieden masteropleidingen in big data en online cursussen zijn ook een optie. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.