Keystone logo

25 Master Opleidingen in Technologiestudies Beveiliging 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Technologiestudies
 • Beveiliging
Vakgebieden
 • Technologiestudies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Technologiestudies Beveiliging

  Studenten die een masterdiploma behalen, kunnen een achtergrond hebben op verschillende gebieden. Deze graad toont expertise op het gekozen studiegebied van een student en kan mogelijk de vooruitzichten op werk verbeteren.

  Wat is een meester in beveiliging? Master in Security-programma's bereiden individuen voor op rollen in misdaadpreventie, informatiebeveiliging, risicobeoordeling en crisisbeheer. Zeer interdisciplinair kunnen studenten kiezen om zich te concentreren op onderwerpen die variëren van onderzoek en beleidsvorming tot opkomende op technologie gebaseerde oplossingen. Cursussen kunnen onderwerpen omvatten zoals de best practices van Homeland Security, kritieke infrastructuur, cyberbeveiliging, strafrechtspraak en beoordeling van kwetsbaarheden / risicoanalyse.

  Een Master in Security rust studenten uit met waardevolle vaardigheden zoals leiderschap, voorbereid zijn op noodsituaties en potentiële identificatie van bedreigingen. Het behalen van een masterdiploma in dit vak is een uitstekende opstap voor studenten die zich willen specialiseren in veiligheidsstudies en professionele professionals kunnen helpen hun cv te verbeteren.

  Meestal hebben ze twee tot vijf jaar nodig om te voltooien. De kosten van een Master in Security zijn afhankelijk van de specifieke instelling en de aangeboden programma's. Er zijn veel binnenlandse en internationale programma's om uit te kiezen, dus het is van cruciaal belang dat aanvragers grondig onderzoek verrichten voordat ze zich naar een school begeven.

  Een Master in Security kan leiden tot een loopbaan in een breed scala van industrieën, waaronder zowel de private als de publieke sector. Studenten kunnen kiezen om zich te specialiseren in fysieke of cyberbeveiliging, evenals in management en administratie. Afgestudeerden met op technologie gebaseerde graden zijn veelgevraagd voor functies zoals informatiebeveiliginganalist, netwerkbeveiligingsmanager, IT-ingenieur en UI-ontwerper. Personen die de voorkeur geven aan hands-on functies kunnen werken als bewakers of managers, beveiligingsschermers voor transport, managers voor noodhulp, beveiligingsonderzoekers of risicoconsultants.

  Er is een breed scala aan Master in Security-programma's over de hele wereld. Modules voor afgelegen onderwijs hebben het voor studenten eenvoudiger gemaakt om een ​​diploma op te nemen volgens een flexibel schema en een internationale opleiding te volgen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.