Keystone logo

39 Master Opleidingen in Technische studies Veiligheidstechniek Arbo en Gezondheid 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Veiligheidstechniek
  • Arbo en Gezondheid
Vakgebieden
  • Technische studies (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Veiligheidstechniek Arbo en Gezondheid

Een master's degree is een grote stap in de reis van het onderwijs. Het geeft aan dat je een serieuze student bent en toegewijd aan het bereiken van je carrièredoelen. Wat uw expertise ook is, u kunt verder gaan met een gevorderd diploma.

Wat is een Master in arbeidsveiligheid en -gezondheid? Een diploma op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk kan u voorbereiden op het creëren van een veilige werkomgeving voor veel mensen. Enkele van de onderwerpen die typisch in dit vakgebied zijn opgenomen, zijn bouwveiligheid, beheer van gevaarlijke stoffen en onderzoek van ongevallen. Studenten die dit diploma behalen, moeten ook de nodige achtergrond hebben om mogelijk een Certified Safety Professional te worden.

Het nastreven van dit soort graad kan een student laten wennen aan de ontberingen van het werken in een echte wereld. Studenten behalen vaak de vaardigheden om te leiden, om tijd effectief te beheren en om beslissingen te nemen met betrekking tot veiligheidsnormen op de werkplek. Deze vaardigheden kunnen uw verhandelbaarheid aanzienlijk verbeteren bij het zoeken naar werk.

Afhankelijk van de instelling die u kiest om deel te nemen, kunnen de kosten van het programma variëren. Er zijn veel opties beschikbaar voor scholen die deze graad aanbieden. De voltooiing van het programma kan een tot drie jaar duren.

Een Master in arbeidsveiligheid en gezondheid bereidt een persoon voor op het werk in een verscheidenheid van interessante gebieden. Men zou magazijnbeheerder kunnen worden, die verantwoordelijk is voor het toezicht op de arbeidsomstandigheden van veel werknemers. Een andere mogelijke taak is een gezondheids- en veiligheidsmanager in een resort, waar men niet alleen verantwoordelijk moet zijn voor werknemers, maar ook voor de gasten. Ziekenhuizen hebben ook gezondheids- en veiligheidsdeskundigen nodig. Gezondheidszorg heeft een groot aantal potentiële problemen die moeten worden aangepakt, omdat het gaat om werknemers die nauw samenwerken met mensen die al ziek of gewond zijn.

Er zijn scholen met een Master in Occupational Safety and Health over de hele wereld. Bovendien zijn er ook online opties. Sommige scholen bieden een mix van online en klassikaal leren. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.