Keystone logo

12 Master Opleidingen in Professionele studies Beroepsrecht 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Professionele studies
 • Beroepsrecht
Vakgebieden
 • Professionele studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular study format

  Popular education type

  Master Opleidingen in Professionele studies Beroepsrecht

  Het verkrijgen van een professionele master's degree kan blijken te zijn gunstig voor verschillende soorten van individuen te zijn. Voor die vers uit undergraduate school kan het de volgende opstap in hun opleiding voordat intrede op de arbeidsmarkt. Ook voor degenen die al op de arbeidsmarkt het kan dienen als een katapult om ze te krijgen naar de volgende stap in hun carrière.

  Een Professional Master in de Rechten is een mate, dat aanzet tot de vooruitgang van de mensen met een wet achtergrond. Dit programma bouwt voort op de individuen 'huidige kennis van de wet en breidt hun begrip van de belangrijkste wet concepten en applicaties. Afhankelijk van het gebied van de focus van de individuen 'is het de bedoeling hen een grotere diepte van kennis te geven en hen in staat stellen om uit te blinken in die gekozen concentratie. Na voltooiing van deze opleiding de studenten bereid zijn om een ​​verscheidenheid van loopbanen binnen het veld wet na te streven.

  Hoewel de mate gericht is het nog steeds bereidt studenten voor op een loopbaan in de verschillende gebieden en disciplines te streven. De voorschriften van de wet zijn gebruikt om veel van de regels en voorschriften van verschillende industrieën te vormen, en als zodanig studie rechten kunnen toepassen in verschillende gebieden en posities.

  Er is niet één set kosten voor een Professional Master in de Rechten. De locatie van de instelling, de gemiddelde kosten van deelname en of u online of op de campus alle bestuderen bijdragen aan de kosten van het programma.

  Er is vrijwel geen limiet aan het mogelijke carrière mogelijkheden met deze mate. Veel mensen die het nastreven zijn reeds in het veld wet, zoveel verblijf binnen het en de praktijk als een vorm van advocaat. Individuen hebben ook de mogelijkheid om te dienen als consultants of adviseurs voor verschillende bedrijven, eventueel gericht op bepaalde zakelijke aspecten, zoals contracten of onderhandelingen.

  Er zijn een aantal van de school mogelijkheden voor het nastreven van een Professional Master in de Rechten.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.