Keystone logo

39 Master Opleidingen in Business Studies Business Bedrijfseconomie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Business Studies
  • Business
  • Bedrijfseconomie
Vakgebieden
  • Business Studies (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Business Studies Business Bedrijfseconomie

De master's degree is bedoeld om studenten in staat om hun opleiding voort te zetten na het voltooien van een undergraduate programma. De vaardigheden en kennis die door een masteropleiding zijn bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden recht in een succesvolle carrière te springen.

Wat is een Master in Business Economics? Dit veld van de studie is een tak van het bedrijf, dat zich specifiek richt op de toepassing van de economie als het gaat om de werking van een bedrijf. Bedrijfseconomie studenten vaak een combinatie van vakken uit zowel de economie en zakelijke programma's. Daarnaast zijn er vele gewenste sociaal-politieke studies, waaronder antropologie, psychologie en publieke economie.

Business is een van de meest lonende velden om een ​​carrière in te bouwen, maar het kan een industrie die is moeilijk in te breken in zijn. Studeren bedrijfseconomische voordelen studenten door middel van een unieke hoek van de focus die vaak maakt ze aantrekkelijk voor bedrijven.graadhouders Master's meestal verdienen veel hogere salarissen en worden vaak meer gewild.

De kosten van het behalen van een master's degree kan nogal wat verschillen. De school en het programma dat u kiest zal van invloed zijn collegegeld en overige kosten. Uw land van studie verandert ook de kosten. Voordat u zich inschrijft voor een bedrijfseconomische programma, is het heel verstandig om de vereiste kosten te onderzoeken.

Het grootste deel van de beschikbare voor afgestudeerden van het veld bedrijfseconomie loopbaan in analytics. Economische experts helpen peilen naar de markt, aanbevelingen doen, en de invloed van de besluitvorming. Het is mogelijk om te werken als een beleggingsadviseur, marktonderzoek specialist, business analist of bankdirecteur. Als u geïnteresseerd bent in het management, is het ook mogelijk om een ​​financieel directeur geworden. Masterdiploma's zijn meestal verplicht om op hoog niveau banen bedrijfseconomie beginnen.

Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van een graad in de bedrijfseconomie zijn, beginnen met het vinden van het programma dat geschikt is voor u. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.