Keystone logo

36 Master Opleidingen in Onderwijskunde Basisonderwijs 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Onderwijskunde
 • Basisonderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Onderwijskunde Basisonderwijs

  Masteropleidingen zijn voor studenten die al een bacheloropleiding hebben afgerond. Aanvullende studies blijven concepten ontwikkelen en verder verdiepen in theorieën en geavanceerde technieken. De meeste zullen twee jaar voltijdse aanwezigheid vereisen, en studenten moeten over het algemeen een formeel project afronden dat de beheersing van het vakmateriaal demonstreert.

  Wat is een master in het basisschool? Deze diploma's richten zich over het algemeen op de behoeften van opvoeders in het basisschool. Zij zijn bestemd voor de majors van de liberal arts college die de wens hebben om de volgende generatie studenten te koesteren. Onderwerpen van studie bevatten vaak instructietechnieken, methoden voor het beheren van een klaslokaal en gemeenschappelijke educatieve modellen. Studenten kunnen leren om effectief te communiceren met de leeftijd van ouders en ouders van hun leerlingen.

  Na afloop van een van deze programma's kunnen afgestudeerden een studieopleiding ontwerpen die de leerprestaties van een leerling maximaliseert. Zij zouden ook voldoende begrip moeten hebben van het leren van psychologie om problemen op te sporen met de ontwikkeling van een kind. Programma's versterkt doorgaans openbare spraak- en communicatietechnieken.

  Kosten voor deze programma's variëren enorm. Voor de beste waarde moeten studenten zowel traditionele als online universiteiten overwegen. De toelatingsafdelingen van deze instellingen kunnen meer specifieke kostengegevens verstrekken.

  De meeste afgestudeerden gaan op het onderwijsveld als leraren, maar zelfs binnen deze gerichte carrière-uitkomst is er veel variatie. Educatoren zijn in bijna elke gemeenschap nodig, en afgestudeerden kunnen opties hebben van waar ze kunnen werken en wonen. Er is ook de mogelijkheid om zich te specialiseren in specifieke vakken zoals kunst, geschiedenis of wiskunde.Sommige studenten verfijnen hun expertise verder met meer academische training en overgang naar werk als raadgevers, beheerders en schoolpsychologen.

  Er zijn veel verschillende educatieve organisaties die u grondig onderzoeken voordat u besluit op een specifiek diploma plan. Als u plannen en logistieke beperkingen hebt, zijn online programma's een geweldige optie. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.