Keystone logo

5 Master Opleidingen in Business Studies International Business Aziatisch Bedrijfsleven 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Business Studies
  • International Business
  • Aziatisch Bedrijfsleven
Vakgebieden
  • Business Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Business Studies International Business Aziatisch Bedrijfsleven

Het behalen van een masterdiploma biedt studenten de mogelijkheid om hun loopbaan in gespecialiseerde studiegebieden met uitgebreide vaardigheden en kennis te bevorderen. Het afronden van een programma vergt meestal een tot twee jaar studeren.

Wat is een Master in Asian Business? Deze programma's bouwen voort op management-, administratieve en strategische vaardigheden die nodig zijn voor een zakelijke carrière in internationale en Aziatische markten. Studenten kunnen kiezen voor cursussen gericht op de basisstudies van mondiale economieën, startup management, internationale wetten, financiën en human resource management. Geconcentreerde cursusonderwerpen binnen Aziatische bedrijfskundige studies omvatten intercultureel management, de cultuur van Aziatische landen, regionale kwesties, digitale marketing, sociale media, logistiek, ondernemingsrecht en Pacific Asian management. Studenten kunnen ook de mogelijkheid krijgen om zich in te schrijven voor taalcursussen en stageprogramma's.

Het voltooien van een programma in het Aziatische bedrijfsleven kan studenten een breed scala aan nuttige vaardigheden aanbieden. Het beheersen van onderzoeksmethoden, het hebben van een sterk begrip van sociale en politieke systemen op een wereldwijde schaal en bekwaam zijn in het communiceren met andere bedrijfsleiders zijn allemaal sterke vaardigheden die afgestudeerden kunnen helpen bij het vinden van een lonende carrière.

De kosten voor het maken van een programma kunnen variëren, afhankelijk van de instelling en de keuze van de cursus. Toekomstige studenten die geïnteresseerd zijn in een bepaald programma moeten contact opnemen met specifieke scholen om meer te weten te komen over kosten, vereisten en andere vereisten.

Een Master in Asian Business biedt studenten met gespecialiseerde kennis van Aziatische regio's en vele mogelijke internationale loopbaantrajecten. Na hun afstuderen, kunnen mensen verwachten dat ze potentiële banen zullen vinden als tolken, financiële adviseurs, bedrijfsanalisten, bedrijfsadviseurs, lobbyisten, onderzoekers, public relations-specialisten, verkoopmanagers, marketingspecialisten, diplomaten, buitenlandse correspondenten, werknemers in de omgang met relaties, internationale relaties en ontwikkelingsdirecteuren binnen Aziatische markten.

Studenten met beperkte toegang of drukke schema's kunnen parttime en online cursusopties vinden. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.