Keystone logo

37 Master Opleidingen in Technologiestudies Automatisering Automatisering / Autonome Systemen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Automatisering
  • Automatisering / Autonome Systemen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (37)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Automatisering Automatisering / Autonome Systemen

Studenten die geïnteresseerd zijn in techniek en automatisering van systemen door middel van programmering vaak kiezen voor een master's degree in de automatisering / autonome systemen na te streven. Dit graduate programma bereidt ingenieurs om hun vaardigheden toe te passen geautomatiseerd systeem ontwerp en beheer.

Wat is een Master in Automatisering / Autonome Systemen? Een master's degree in automatisering en autonome systemen wordt toegekend voor de voltooiing van een graduate studies programma in een gebied dat zich richt op geautomatiseerde systeem ontwerp en implementatie. De cursussen richt zich op het creëren van intelligente systemen door middel van robotica en het programmeren van computers. Studenten in het programma te leren om hun techniek en het programmeren van computers vaardigheden toe te passen op computer-aided design en de ontwikkeling van gemechaniseerde processen. Cursisten kunnen verwachten uitgebreide training op onderzoek, planning en uitvoering van autonome systemen die robotica of computer-geïntegreerde productie benutten.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van deze graduaat voor studenten uit verschillende academische of professionele achtergronden. De mate breidt undergraduate of professionele engineering of informatiesystemen kennis over robotica en geautomatiseerde systemen en bereidt de deelnemers voor op een loopbaan in geautomatiseerde ontwerp en management systemen. Studenten kunnen het programma gebruiken om hun vaardigheden aan te scherpen in een bepaald gebied van automatisering die hun interesse heeft of ten goede komt hun carrière.

Het programma kost verschilt per universiteit. Elke instelling heeft zijn eigen programma-eisen hebben voor de kosten en duur, maar de meeste programma's duren ongeveer twee jaar in beslag. Aankomende studenten moeten richtlijnen en eisen van elke instelling te onderzoeken.

Afgestudeerden in de geautomatiseerde systems engineering gebied zijn in hoge vraag door vele soorten organisaties.Studenten die het programma compleet zijn uitgerust om een ​​carrière in de productie-automatisering en kwaliteitscontrole, biotechnologie, architectuur, industrieel ontwerp, geneeskunde, telecommunicatie, transport systemen, luchtvaart en ruimtevaart technologieën, en vele andere uitdagende omgevingen beginnen. Loopbaan in deze gebieden laten de studenten te ontwerpen en controlesystemen met de beste methoden om te bereiken efficiënte productie, communicatie, beweging en andere paden naar efficiency door automatisering.

Er zijn veel internationale mogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in de opleiding van deze meester. Onze uitgebreide database kan richten studenten aan instellingen die het programma samen met verdere informatie over de vereisten en de duur aanbieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.