Keystone logo

159 Master Opleidingen in Technologiestudies Automatisering 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Automatisering
Vakgebieden
  • Technologiestudies (159)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Automatisering

Studenten met engineering, elektronica en communicatie achtergronden besluiten vaak om hun studies verder door het nastreven van een master's degree in de automatisering. Sommige ingenieursstudenten willen de volgende stap van undergraduate studies in de richting van een doctoraat te nemen. Andere studenten gebruiken dit graduate programma verder richten hun studies in de techniek met cursussen die hun specifieke belangstelling voor een loopbaan in de automatisering en robotica zal vooraf.

Wat is een Master in Automation? Dit graduaat is een brug naar een carrière in de automatisering engineering of om studies in automatisering en robotica doctoraat. Ingenieurs in de robotica zijn in hoge vraag, en het veld wordt verwacht uit te breiden. Studenten die dit programma in te voeren zal robotica en hoe mechanisatie kan worden toegepast op processen op gebieden zoals de detailhandel, transport, industrie, geneeskunde en luchtvaart onderzoek. Dit programma omvat een zware focus op de ontwikkeling van projecten en training om robotica te bouwen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de robotica en engineering profiteren van een Master in de automatisering door het aanscherpen van hun technische vaardigheden met een meer specifieke focus in robot technologieën. Dit programma biedt diepgaande automatisering ontwerp en ontwikkeling training, handig voor geavanceerde functies in sectoren die afhankelijk zijn van mechanisatie. Het bereidt ook ingenieurs met undergraduate graden voor doctorale werk in geautomatiseerde machines.

De kosten van de masteropleiding is afhankelijk van de instelling. Het programma duurt meestal tussen de één en drie jaar in beslag. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van deze cursussen moet grondig onderzoek elke instelling om een ​​programma dat hun financiële en duur van de cursus wensen en specificaties te vinden.

Zoals ingenieurs op het gebied robotica zijn in hoge vraag, studenten die met succes te voltooien cursussen in de automatisering zal een breed scala van loopbaankeuzes te hebben.Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om onderzoek en ontwikkeling posities in te voeren, of beheerder bent van automatisering in fabrieken, transportsystemen, grootschalige bouwprojecten, militaire projecten of lucht- en ruimtevaart programma. Automatisering ingenieurs ontwerpen en beheren van robots die mensen helpen, het uitvoeren van levensreddende taken in gevaarlijke situaties, schepen te bouwen, te controleren verkeer en vliegen onbemande ambachten, onder vele andere revolutionaire toepassingen.

Geïnteresseerde studenten zullen verschillende internationale programma's die een graduaat te bieden in de automatisering in onze uitgebreide database te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.