Keystone logo

16 Master Opleidingen in Technische studies Audiotechniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Audiotechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Audiotechniek

Een masterdiploma wordt vaak gezien als een intermediair tussen niet-gegradueerde studies en doctorale of professionele doelen. Deze geavanceerde programma's variëren sterk qua inhoud en karakter, omdat ze beschikbaar zijn in een groot aantal disciplines.

Wat is een Master in Audio Engineering? Audiotechniek wordt het best begrepen als de studie van bouwstructuren om geluid te genereren of ermee te werken. Programma's die in deze categorie vallen, kunnen een aantal namen hebben, afhankelijk van hun specifieke focus. Een MM in muziektechnologie, MSc in Audio Engineering en MA in Audio Technology kunnen allemaal vergelijkbare prestaties van studenten vereisen. Sommige programma's richten zich echter op de zakelijke of praktische elementen van het veld, waarbij onderwerpen als audio-innovatie of technische live-uitvoeringen worden onderzocht, terwijl anderen hun onderzoek grotendeels beperken tot academische of theoretische onderwerpen, zoals instrumentontwerp en signaaltheorie. Het zou goed zijn als studenten het kerncurriculum van elk toekomstig programma volledig zouden onderzoeken voordat ze zouden solliciteren.

Kennis van audiotechnologie kan studenten in staat stellen hun eigen instrumenten te bouwen en unieke muziek te maken. De praktische bewerkings- en manipulatievaardigheden kunnen ook helpen de muziek van anderen te verbeteren. Verwerving van een master degree kan ook kansen voor doctorale studies openen.

Vanwege het feit dat er opvallende verschillen zijn tussen het onderwerp van verschillende programma's, neigt het lesgeld te variëren. Toekomstige studenten moeten contact opnemen met de instelling of onderzoek doen naar online promotie- en onderwijsmateriaal voor een juist cijfer.

Een potentieel carrièrepad voor afgestudeerden van een programma als dit is om in de academische wereld te blijven. Doctoraatsprogramma's in de techniek stellen vaak een masterdiploma in een gerelateerd veld als voorwaarde. In een professionele hoedanigheid, kunnen afgestudeerden merken dat ze muziek produceren door geluidsapparatuur te gebruiken tijdens een live uitvoering, of anders voltooide cuts na een opname bewerken. Degenen die houder zijn van een masterdiploma in dit vak, met de toevoeging van een onderwijsbevoegdheid erkend door de lokale autoriteiten, kunnen ook werk vinden als opvoeder.

Gerenommeerde instituten voor audiotechnologie bestaan ​​over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.