Keystone logo

27 Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Ruimtewetenschappen Astrofysica 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Ruimtewetenschappen
  • Astrofysica
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Ruimtewetenschappen Astrofysica

Voor studenten die hun formele opleiding verder dan een bachelor's degree blijven, een master's degree is een populaire optie. Dit soort programma duikt dieper in de gewenste gebied van studie en meestal duurt ongeveer twee tot vier jaar te voltooien.

Wat is een Master in astrofysica? Een Master in Astrofysica is een gestructureerde, op onderzoek georiënteerde programma waarmee leerlingen hun kennis van het heelal en van de fysica meer volledig te ontwikkelen binnen een dynamische omgeving. Typische cursussen omvatten onderwerpen zoals hoge-energie-astrofysica en dynamiek, astrofysische objecten en ruimte plasma, kosmologie, observationele software ontwikkeling, en hedendaagse kwesties en gebeurtenissen in de astrofysica. Studenten in het programma te voltooien zeer gespecialiseerde onderzoeksprojecten die meerdere semesters kunnen overspannen. Dit programma is een geschikte voorbereiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een doctoraat en degenen die geïnteresseerd zijn in het worden professoren.

Afgestudeerden zullen de vaardigheden hebben ontwikkeld om uit te blinken op onafhankelijk onderzoek in hun gewenste velden. Een master's degree zal ze het voordeel geven bij het zoeken naar een baan in de astrofysica. Studenten met dit diploma zal hebben geleerd hoe te communiceren met professoren van over de hele wereld en het netwerk voor de toekomstige carrière en onderzoek mogelijkheden.

De kosten van dit programma is afhankelijk van de instelling en de structuur van het specifieke programma. Het Admissions Office is beschikbaar voor vragen die niet beantwoord worden op de website van de school te beantwoorden. Voldoende onderzoek zal helpen de student een weloverwogen beslissing.

Veel afgestudeerden beslissen om door te gaan en te streven doctorale graden in de sterrenkunde en vervolgens veilige positie als hoogleraar aan universiteiten over de hele wereld. Er is een sterke overlap voor een loopbaan op basis van astronomie en die op basis van de astrofysica.Extra carrières omvatten onderzoek associates, voortgezet onderwijs, en ontwikkelaars van nieuwe en verbeterde astronomische instrumenten.

A Master Astrofysica vereist zowel passie en inzet. Het is van vitaal belang voor geïnteresseerde studenten om actief onderzoek verschillende programma's om ervoor te zorgen dat degene die ze selecteren van het grootste belang voor hen zal zijn en leg ze op de juiste carrière pad. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.