Keystone logo

50 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Archeologie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Archeologie
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (50)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Archeologie

  Een meester 's degree is een kans voor afgestudeerden te specialiseren in een vakgebied. Het invullen van de mate vaak impliceert het nemen van een aantal verplichte vakken en het verrichten van een individueel onderzoeksproject.

  Wat is een Master in de archeologie? Archeologie is het in kaart brengen van de menselijke geschiedenis door de studie van fysieke artefacten. Meester 's degree studenten in dit gebied hebben nogal wat te leren, met inbegrip van opgraving technieken. Voordat deelnemende bij een opgraving werkplek, moeten de studenten de technische werkplek vaardigheden die hen in staat om zorgvuldig te ontdekken en artefacten behoren te behouden scherpen. Het programma curriculum kan ook cursussen in de menselijke geschiedenis, antropologie en kunstgeschiedenis te betrekken. Die studenten die op zoek zijn naar hun carrière richten op een bepaald geografisch gebied kan ook nodig zijn om de regionale studies lessen te nemen.

  Het duidelijkste voordeel aan dit pad van studie is de mogelijkheid die het verleent studenten om de geschiedenis te ontdekken.Archeologie kan zeer dankbaar werk zijn, vooral als het gaat om het opgraven en interpreteren van oude artefacten. De cursussen van deze programma's maakt vaak studenten een behoorlijke hoeveelheid veldonderzoek tijd, die hen een gevoel voor dit extraatje van de discipline geeft.

  In termen van de kosten voor een meester 's graad in de archeologie te verkrijgen, scholen over het algemeen variëren in termen van kosten. Als u graag om te informeren naar een programma 's inschrijvingskosten en kosten, direct contact op met het Admissions Office.

  Een Master in de archeologie bereidt studenten voor op het belonen van het werk in de gezamenlijke gebied van archeologie en geschiedenis. Afgezien van het werken als archeologen, kunnen afgestudeerden gaan om een ​​carrière als onderzoek historici, professoren en museum managers streven. Deze zijn intellectueel stimulerende en boeiende beroepen die een hoge mate van deskundigheid vereisen, en een Master in de archeologie biedt de ideale basis voor deze carrière.

  Studenten die geïnteresseerd zijn om meer te leren over de vele archeologie programma's over de hele wereld kunnen hun onderzoek te starten met onze doorzoekbare database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.