Keystone logo

29 Master Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Aquacultuur en Visserij 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
  • Aquacultuur en Visserij
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Aquacultuur en Visserij

Een master's degree in de aquacultuur en de visserij is voor studenten die verlangen naar een professionele rol te spelen in de wereldwijde expansie van de aquacultuur. Er zijn carrièremogelijkheden wereldwijd in aquatische landbouw, resource management, onderzoek, conflictoplossing en nog veel meer.

&nbsp

Een student kan zich afvragen, wat is een meester in Aquacultuur en visserij? Deze geavanceerde mate bereidt een individu om een ​​carrière in wat wordt steeds een belangrijk facet in vele internationale economie op te bouwen. Het is een opleiding bedoeld om de student inzicht in de balans tussen voedselproductie en in het water levende realiteit te verrijken. In vele delen van Azië en in andere gebieden van de wereld, kan de aquacultuur van cruciaal belang voor het verplaatsen van de bevolking uit de buurt van een afhankelijkheid van overbevist middelen. Studenten leren hoe ze gevoelige wilde middelen evalueren om hen te beschermen tegen overbevissing, industrieel afval en vervuiling.Studies omvatten voeding en diervoeders technologieën, waterkwaliteit, kustbeheer, wetlands ecosystemen, zaadproductie en toerisme.

&nbsp

Een van de voordelen van een master's degree in de aquacultuur en de visserij is het soort van geavanceerde kennis van technologieën en benaderingen om de productie en resource bewaren van voedsel dat duurzame groeiende dynamiek veranderen over de hele wereld. Een graad kan een student op een carrière die internationale grenzen overspant starten en kan habitats en voedselbronnen voor gemeenschappen over de hele wereld te verbeteren.

&nbsp

En collegegelden voor een geavanceerde graad kan variëren van programma tot programma. Neem contact op met het Admissions Office van de school van uw keuze voor meer informatie met betrekking tot vergoeding en collegegeld schema.

&nbsp

Loopbaan in de aquacultuur en visserij variëren van onderzoek en ontwikkeling van gekweekte soorten te raadplegen op de groei en duurzaamheid voor privé- en niet-gouvernementele organisaties.Beroepen omvatten landbouw, broederij technicus, biologische wetenschap technicus, schelpdieren culturist, gezondheid van waterdieren coördinator of vis onderzoeksassistent. Een master biedt de diepgaande achtergrond en inzicht om effectief in posities binnen ministeries, onderzoeksinstellingen en internationale toerisme operaties zijn.

&nbsp

Begin uw reis naar een mooie carrière in een groeiende veld vandaag door het starten van een masteropleiding in de aquacultuur en visserij. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.