Keystone logo

4 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek Anti-corruptie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Ethiek
  • Anti-corruptie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek Anti-corruptie

Krijg een beter begrip van je studiegebied door een masteropleiding te volgen. Dit is verkrijgbaar als de studie niet voltooid is. Een master's degree vereist vaak een scriptie om erkenning te krijgen.

Wat is een meester in anticorruptie? Dit programma richt zich op compliance en anti-corruptie bij bedrijven en politiek. U kunt sterk focussen op anti-crime, compliance en ethiek. Dit programma duurt meestal twee jaar om te voltooien met een afstudeerscriptie. In sommige van uw cursussen kunt u bedreigingen en risico's voor de wet identificeren en leren hoe u interne onderzoeken kunt uitvoeren. U wordt waarschijnlijk getraind om zaken te doen met de hoogste ethische normen.

In dit vakgebied kunt u veel essentiële vaardigheden leren, zoals het identificeren van bedreigingen voor de wet en hoe u preventieve maatregelen kunt nemen in uw gemeenschap. Deze graad kan je een bredere kennis geven over de wereld en de wetten die hem structureren, wat leidt tot verbeterde vaardigheden voor kritisch denken.

De prijs van een Master in Anticorruptie verschilt voor de meeste scholen of landen. Houd er rekening mee dat een bachelordiploma moet worden behaald voordat u een masteropleiding start.

Dit diverse studiegebied kan nieuwe en opwindende kansen bieden. U kunt ervoor kiezen om als bedrijfsjurist of als chief compliance officer te werken. U kunt een executive manager voor bedrijfsintegriteit worden, een hoge medewerker die de reputatie en ethische uitstraling van uw bedrijf versterkt. Een andere beschikbare bezigheid is een vertegenwoordiger voor bedrijfsontwikkeling, die zich wereldwijd bezig houdt met het witwassen van geld en werkt met strategie, verkoop en marketing. Veel bedrijven hebben een programma voor ethiek en compliance waarin u kunt werken.

Anticorruptie is een carrière die overal ter wereld nodig is. U vindt online cursussen en programma's zowel internationaal als nationaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.