Keystone logo

3 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Amerikaanse Literatuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Amerikaanse Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Amerikaanse Literatuur

Master-niveau studies omvatten voltooiing van een graduate opleiding gericht op een bepaald onderwerp, dat kan voorbereiden afgestudeerden om hun kennis verder op een bepaald gebied of vooruit hun carrière. Programma's duren meestal één tot twee jaar.

Je kunt je afvragen, wat is een Master in de Amerikaanse literatuur? Dit educatieve mogelijkheid biedt uitgebreide training in alle gebieden van het Engels studies. Cursussen aan te bieden in de taalkunde, filologie, literatuurwetenschap, de geschiedenis van de kritiek, de belangrijkste literaire stromingen, individuele auteurs, fictie, playwriting, taal en identiteit in het middeleeuwse Engeland, sociologieën van de literatuur, retoriek en compositie, hedendaagse schrijvers, grammatica en stijl voor schrijvers en historische periodes.

Amerikaanse literatuur studenten krijgen een verscheidenheid van onschatbare vaardigheden, met inbegrip van een beter begrip van de literatuur, het schrijven van competenties en teamwork.Studenten ontwikkelen ook een stevige basis in de laatste ontwikkelingen in literaire analyse, kritiek en onderzoek.

Programma's in de Amerikaanse literatuur internationale aantrekkingskracht. Omdat geen twee programma's dezelfde kosten waaronder variëren. Om deze reden dienen potentiële studenten terecht bij degenen die hen interesseren om de kosten verwachting gegevens te verkrijgen.

Een Amerikaanse literatuur master's degree kan leiden tot werkgelegenheid die divers zijn. Het geeft een natuurlijke weg voor de toegang tot een Ph.D. programma, evenals een scala aan arbeidsplaatsen. De artistieke industrieën steeds meer essentiële componenten van vandaag 's economie, en deze graad is een unieke pad in de richting van het werk in een uitgebreid aanbod van disciplines in de kunsten, journalistiek en literatuur als professoren, docenten, schrijvers, uitgevers, journalisten en marketing bestuurders.

Universiteiten bieden meer keuzemogelijkheden voor lerende volwassenen dat de inschrijving makkelijker en eenvoudiger voor de behoeften van de actieve werkende professionals maken door middel van afstandsonderwijs platforms. Online klassen bieden gemak en flexibiliteit voor studenten overal ter wereld. Om de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.