Keystone logo

29 Master Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Agronomie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
  • Agronomie
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Agronomie

Het verdienen van een Master in agronomie is de beste manier om betrokken te raken met agrarische studies te krijgen en nog wat hands on ervaring in het proces. Studenten zullen vertrouwd met de technische kant te worden, zoals de plantaardige productie, alsook de bestuurlijke aspecten van de landbouwkunde.

Wat is een Master in Agronomy? Deze programma's kunnen studenten aan deskundigen op het gebied van de landbouw te worden. Na het behalen van een meester 's graad, wordt u volledig vertrouwd met het fokken van dieren, plantaardige productie, en mechanisatie, in aanvulling op de primaire productie, business management, en de vervaardiging van dierlijke en plantaardige producten. Door te leren van de wetenschappen en de strategieën van de landbouw, kunt u helpen meer duurzame boerderijen voor de toekomst te ontwikkelen en te verbeteren voedsel bronnen rond de wereld.

Een Master in agronomie is zeer gunstig, omdat het betrekking heeft op veel verschillende leergebieden. Vrijwel alle soorten wetenschappen, van chemie tot de biologie zijn inbegrepen.Daarnaast zal je de business en leidinggevende vaardigheden die essentieel zijn om het programma te ontwikkelen.

De kosten van een Agronomy programma's varieert sterk van universiteit tot universiteit, evenals van land tot land. Als u geïnteresseerd bent in dit gebied zijn, moet u contact opnemen met specifieke instellingen voor meer informatie over hun specifieke kosten.

Agronomie is zo'n grote categorie en de landbouw is zo belangrijk, dat er een zeer breed scala van banen beschikbaar met dit soort meester 's graad. Het is gebruikelijk voor afgestudeerden om gewas consultants of boerderij managers geworden, maar het is ook mogelijk om te werken in de chemische creaties, plantenveredeling, of zelfs het onderwijs. Je kunt werken op boerderijen, in laboratoria, in het bedrijfsleven, en meer.

Masters in Agronomy nodig zijn over de hele wereld, dus het is gemakkelijk om in een programma, ongeacht waar u woont. Internationale programma's een hoge mate van flexibiliteit ook door het verstrekken van online lessen.Begin met het onderzoeken van verschillende universiteiten 'opties. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.