Keystone logo

9 Master Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Agrarische Economie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
  • Agrarische Economie
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Agrarische Economie

Vind jij de economische aspecten van voedsel- en vezelproductie interessant? Zo ja, dan is landbouweconomie wellicht de juiste keuze voor jou! Dit veld combineert ideeën uit de economie, sociologie en het bedrijfsleven om de landbouwsector te bestuderen.

Door landbouweconomie te studeren, maak je kennis met verschillende onderwerpen, zoals landbouwbeleid, het beheer van de agribusiness, voedselproductie, toeleveringsketens, ecologische duurzaamheid en de mondiale handel in landbouwproducten.

Je leert ook over belangrijke economische concepten zoals micro-economie en macro-economie. Naarmate je verder komt in je studie, kun je je specialiseren in gebieden als landbouwbeheer of plattelandsontwikkeling op basis van je interesses en carrièredoelen.

Een graad in landbouweconomie biedt veel kansen. U kunt uw kennis en vaardigheden gebruiken om een carrière op te bouwen in het management van de agribusiness, financiën, beleidsanalyse, economie van natuurlijke hulpbronnen of economische ontwikkeling. U kunt zelfs lid worden van adviesbureaus of overheidsinstanties.

Dus als je enthousiast bent over landbouw en een bijdrage wilt leveren aan deze belangrijke industrie, overweeg dan om landbouweconomie te studeren. Met een breed scala aan kennis en loopbaantrajecten ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan en kansen te grijpen in dit dynamische vakgebied.

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.