Keystone logo

26 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Afrikaanse studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Afrikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Afrikaanse studies

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerd onderzoek op een bepaald onderwerp of het gebied van de beroepspraktijk, waaruit blijkt een niveau van hogere beheersing van het veld. Programmalengte variëren van een tot twee jaar, afhankelijk van het gebied van onderzoek.

Wat is een Master in de Afrikaanse Studies? De opleiding bereidt studenten voor op een zeer gerichte en veeleisende studie te volgen door het combineren van werk in de klas met veldonderzoek. Studenten hebben meerdere opties om transnationale en interdisciplinaire programma's gericht op hun specifieke belangen te ontwerpen. Cursussen kunnen bestaan ​​uit kennismaking met vergelijkend onderwijs, onderzoek methodologieën, verstedelijking in de derde wereld, multiculturalisme in Noord-Afrika, de Afrikaanse politiek en wereldwijde Afrikaanse studies.

De voordelen van het verdienen van een Afrikaanse studies master's degree onder meer het aanleren van vaardigheden die persoonlijke en professionele leven van studenten ten goede komen.Ze leren hoe je probleem op te lossen, te communiceren, organiseren, werken met teams, zelf beheren en de relatie tussen de verschillende landen in Afrika, Noord-Amerika en Europa.

Omdat programma lengtes variëren van school tot school, zijn er een breed scala van de kosten. Studenten worden aangemoedigd om contact op individuele instellingen die hen interesseren en te verzoeken specifieke vergoeding verwachtingen.

Afgestudeerden van dit programma vinden het vaak verhandelbare carrièremogelijkheden in diverse industrieën, zoals human resources, politiek, uitgeverijen, onderwijs, non-profit organisaties, rechten, geneeskunde, communicatie en media. Het opent de deur naar een breed scala aan carrière keuzes en banen, met inbegrip van cultureel adviseur, field service-agent, mensenrechten activist, advocaat, lobbyist, VN-ambassadeur, immigratie consultant, multiculturalisme liaison officer, non-profit stichting manager, journalist, community outreach directeur en buitenlandse correspondent.

Veel online opties bestaan ​​voor dit programma, dat is nuttig voor aankomende studenten in afgelegen gebieden met beperkte toegang tot een universiteit. Het maakt het ook makkelijker voor de huidige lerende volwassenen in te schrijven in de klassen door middel van afstandsonderwijs modules. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.