Keystone logo

3 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Afrikaanse Literatuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Afrikaanse Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Afrikaanse Literatuur

Het verkrijgen van een master's degree is een verheven academische carrière doel voor veel studenten. Deze prestatie zorgt voor extra kennis en vaardigheden op een bepaald gebied van studie en kan vele nieuwe deuren openen in hun vak.

Je kunt je afvragen, wat is een Master in de Afrikaanse literatuur? Dit programma biedt studenten een gespecialiseerde opleiding in de Afrikaanse literaire en intellectuele geschiedenis door de introductie ervan in nieuwe benaderingen en core theoretische debatten in het veld. Cursussen modules omvatten kritische benaderingen van Afrikaanse literatuur, verhalen van de Indische Oceaan, Afrikaanse populaire media, hedendaagse trends, geweld en vertegenwoordiging, de slavernij in de Afrikaanse wereld, onderzoeksmethoden in translationeel onderzoek en theorieën van culturele integratie.

De voordelen van het behalen van een master 's verder langs verbeterd winstpotentieel. Ze kunnen ook studenten met professionele en persoonlijke vaardigheden om hun ontwikkeling te versnellen.Het is ook een kans om zich te onderscheiden van collega's met gelijkaardige undergraduate talenten en kwalificaties.

Programma kosten variëren afhankelijk van de universiteit, en de cursus kan duren tussen de een en twee jaar. Aankomende studenten moeten de school grondig onderzoek om te waarborgen dat aan hun doelen en kosten verwachtingen te verkrijgen.

Afgestudeerden van een masteropleiding's bevinden zich vaak in grote vraag naar verschillende posities in de internationale academische wereld. Werken bij onder meer onderwijs, onderzoek gerelateerd werk, uitgeverijen, culturele journalistiek en diverse kansen in media, archief werk en culturele of historische management. Vanwege de grote schaal overdraagbare vaardigheden studenten krijgen van dit programma, met inbegrip van analytisch en probleemoplossend, aandacht voor detail en het vermogen om te onderzoeken, wat verder in het veld door te zoeken naar het management loopbaan in de publieke en liefdadigheid sectoren.

Afstandsonderwijs platforms bieden diverse mogelijkheden voor internationale studenten in te schrijven voor dit programma. Studenten kunnen lessen op een full-of part-time basis. Om de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.