Keystone logo

2 Master Opleidingen in Professionele studies Administratie, Bedrijfskunde en Economie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Professionele studies
 • Administratie, Bedrijfskunde en Economie
Vakgebieden
 • Professionele studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Master Opleidingen in Professionele studies Administratie, Bedrijfskunde en Economie

  Een Master of Professional Studies (MPS) is een graduate programma dat ernaar streeft om studenten voor te bereiden op het toepassen van hun vaardigheden in het echte leven. Terwijl andere post-bachelor studies zich wellicht meer richten op theorie en onderzoek, ligt de focus binnen een Master of Professional Studies meer specifiek op de praktische kant van een vakgebied binnen een interdisciplinair gebied.

  Wat zijn Professional Studies in Administratie, Business en Economie? Een MPS in dit vakgebied kan gevolgd worden door mensen die de professionele focus van hun carrière willen verschuiven, door werkende professionals die hun vaardigheden beter willen laten aansluiten op de eisen van hun werkgebied, of door studenten die toegang zoeken tot een bepaald beroep. Veel programma's vereisen ongeveer 30 credit-uren die worden verdeeld over colleges en projecten. Veel programma's bevatten stages en werkervaringsplekken. Één van de voordelen van een MPS is de mogelijkheid om in contact te komen met industriële leiders, zowel in de collegezaal alsook als onderdeel van een afstudeerproject.

  Er zijn veel voordelen verbonden aan het volgen van dit soort master programma's. Programma's over de hele wereld bieden cursussen aan die zijn ontwikkeld om professionele kennis op het gebied van marketing, financiën en internationale business te intensiveren. Studenten moeten als onderdeel van het curriculum realistische problemen op de werkplek oplossen. Afgestudeerden komen uit het MPS programma bedreven met vaardigheden op het gebied van planning, analyse en interpersoonlijke skills.

  Collegegeld en administratiekosten verschillen per programma. De beste optie is om rechtstreeks contact op te nemen met de school van jouw keuze voor de specificaties over hun collegegelden.

  Een Master of Professional Studies in de Business of een gerelateerd vakgebied kan je voorbereiden op vele banen. Degelijke praktische vaardigheden worden gezocht voor functies zoals onderzoek- en ontwikkelingsmanagers, ontwikkelings analisten, projectmanagers, administrateurs voor provincies en andere overheidsinstellingen, non-profit professionals en planningscommissarissen. Er zijn mogelijkheden in het volwassenenonderwijs en de gemeentelijke dienstverlening, alsook in de particuliere sector. Duurzaamheidsontwikkeling is prioriteit van vele MPS programma's, aangezien dit een voortdurend praktisch probleem is voor elke organisatie, zowel privaat als publiek.

  Onze database biedt je een uitgebreide lijst met vooruitstrevende Master of Professional Studies programma's over de hele wereld. Veel programma's worden ook online aangeboden, waardoor ze flexibiliteit bieden aan mensen met drukke tijdschema's. Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.