Keystone logo

137 Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Accountancy en Financiën 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Accountancy en Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (137)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Accountancy en Financiën

Hoewel een bachelor's degree in de boekhouding je goed kunt sturen op uw weg, als u van plan succesvol te zijn in een boekhouding en financiën carrière, kunt u aanvullende studie en certificering nodig. Een Master in Accounting & Finance kunt u concurrerend in de internationale markt in een steeds concurrerender carrière veld te maken.

Wat is een Master in de boekhouding en financiën? Het is een meestal concurrerende programma dat zich richt op geavanceerde boekhoudkundige en financiële management studies, met inbegrip van internationale accounting. Het verloop van de studie kan een tot twee jaar in beslag nemen, en de eisen voor toelating en de voortzetting van studies is vaak heel streng. Aangezien het een populair en concurrerend gebied van studie, moeten de studenten die een bachelor's degree in een gerelateerd veld en een minimum GPA op de meeste universiteiten onderhouden.

Het verdienen van een master's degree in de boekhouding en financiën biedt vele voordelen voor studenten afstuderen.Het maakt leerlingen meer verhandelbaar over de hele wereld. Het programma helpt meestal om studenten voor certificatie-examens voor te bereiden om certificaten te verdienen als een openbaar accountant (CPA) of interne auditor (CIA).

De kosten van een dergelijke master's degree verschilt afhankelijk van de instelling en de lengte van het programma. Studenten moeten ook rekening houden met de extra kosten van het leven op de campus versus online studeren. Bijkomende verklaringen kunnen ook extra kosten. Onderzoek uw programma grondig uit te vinden wat de kosten zijn inclusief.

Afgestudeerden van een Master in Accounting and Finance kan meestal carrières vinden met de overheid, in het bedrijfsleven of in consulting. Deze graad is ook nuttig bij het wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de boekhouding en financiën. Voor diegenen die van plan om accountants te worden, deze mate verhoogt verhandelbaarheid voor een van de snelst groeiende gebieden baan, en kan zelfs onder de certificering als een CPA of CIA.

Studenten kunnen vaak kiezen om hun studie af te ronden op de campus of online.Afschriften zijn meestal vereist, samen met de aanvraag. Sommige instellingen kunnen ook interviews voor hun programma's vereisen. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.