Keystone logo

5 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Abrahamitische studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Abrahamitische studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Abrahamitische studies

Vaak studenten die daadwerkelijk hebben verdiend een bachelor's degree te beslissen te werken aan de verwezenlijking van een master's degree, dat is een voortgezette academische prestatie toegekend aan diegenen die met succes te voltooien over twee of drie jaar van intensieve cursussen met betrekking tot een bepaalde discipline.

Wat is een meester in Abrahamitische Studies? Deze studie gaat dicht beoordeling en studie van het christendom, het jodendom en de islam, evenals grondbeginselen van de religies ', culturele overwegingen en theologieën. De nadruk wordt vaak gegeven aan gebieden zoals vreemde talen, culturen binnen Abrahamitische gemeenschappen, religieuze overtuigingen en praktijken en hoe aanhangers van deze godsdiensten bijdragen aan de gemeenschappen en organisaties om hen heen.

In het algemeen, mensen die masters te verkrijgen zijn in staat om meer geld te verdienen dan die in het veld met enige undergraduate Abrahamitische studies graden.Ze zijn ook meestal meer inzetbaar dan mensen zonder diploma, of degenen met minder academische graden.

Sterke variatie bestaat van het ene programma en land naar het andere in termen van de kosten voor het verkrijgen van een Master in de Abrahamitische studies. Aankomende studenten wordt geadviseerd om te overleggen met de bekentenissen kantoor van elke school worden ze overweegt om voor het collegegeld kosten.

Afgestudeerden van Abrahamitische studies programma's te vinden werkgelegenheid in een aantal gebieden. Velen gaan op om te werken binnen liefdadige of non-profit organisaties met religieuze banden. Anderen voeren zendingswerk in gebieden over de hele wereld. Sommige afgestudeerden kiezen om Abrahamitische studies of een verwante onderwerp in een academische setting, zoals een middelbare school of universiteit te leren, terwijl anderen leren de leerstof op een religieuze instelling.

Veel Abrahamitische studies programma's worden online aangeboden door de kwaliteit van de scholen over de hele wereld, en de database is een geweldige manier om te beginnen met het aansluiten van scholen en de programma's van belang.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.