Keystone logo

0 Master Opleidingen in Kunststudies Animatie 3D-Animatie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Master Opleidingen in Kunststudies Animatie 3D-Animatie

Heb je wel eens de wens dat je je wildste ideeën tot leven zou kunnen brengen in een 3D-wereld? Heb je altijd al kunst en animatie willen gebruiken in je carrière? Met 3D-animatie is alles mogelijk.

Tijdens de opleiding 3D-animatie leer je hoe je software kunt gebruiken om realistische personages en omgevingen te creëren, en hoe je deze tot leven kunt brengen met behulp van keyframetechnieken. Je leert ook de principes van animatie ontdekken, zoals timing, spatiëring, overdrijving en meer. Bovendien krijg je de kans om je in andere vakgebieden van de branche te verdiepen, zoals motion graphics-ontwerp of compositie van visuele effecten.

Een graad in 3D-animatie kan veel deuren openen. Je kunt een 3D-karakteranimator worden, 3D-modellen maken voor de game-industrie of zelfs webanimaties maken. Je kunt er ook voor kiezen om te werken in film- en televisieproductie of speciale effecten. Met voldoende opleiding en ervaring kun je zelfs zelfstandig animator of regisseur worden.

Waar je diploma je ook brengt, je krijgt de kans om creatief te zijn en de allernieuwste technologie te gebruiken. Wie weet? Misschien word jij de volgende grote naam in 3D-animatie.

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.