Keystone logo

4 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Zakelijke Communicatie 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Zakelijke Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Zakelijke Communicatie

Heeft u een solide business achtergrond? Heeft communiceren of de marketing van een onderneming het product, merk of identiteit aan het publiek geluid interessant voor u? Als je antwoord ja op een van deze vragen gelijk te krijgen zou een Master of Arts (MA) in Business Communication geschikt voor u.

Wat is een MA in Business Communication? Simpel gezegd, het programma leert studenten zowel binnen als buiten een business model te communiceren. Het programma bevat elementen van een MBA, maar richt zich specifiek op communicatie. Typisch verloop onderwerpen zijn marketing, public relations en corporate reputatie of het management. Veel programma's bieden stagemogelijkheden in het laatste jaar van de studie aan studenten praktische expertise op het terrein, evenals belangrijke taak en mogelijkheden om te netwerken te geven.

Er zijn veel voordelen aan het verkrijgen van een MA in Business Communication.Het meest opvallend is, studenten lopen met een diploma dat puntige instructie in een effectieve corporate communicatie, die kan worden toegepast op een aantal verschillende industrieën biedt.

De kosten voor het verkrijgen van dit soort graad verschillen per instelling en locatie. Voor een meer nauwkeurige boekhouding van de exacte koers en registratierechten, contact opnemen met de instelling die u geïnteresseerd bent in direct van toepassing zijn op bent.

Afgestudeerden met een MA in Business Communication realiseren lonende carrière in reclamebureaus, marketing afdelingen en public relations en persbureaus talloze verschillende soorten bedrijven. Vaak afgestudeerden met design cursussen onder hun riem gaat aan de slag als grafische of website ontwerpers binnen reclame of corporate communicatie-afdelingen. Sommige afgestudeerden gaan in zaken voor zichzelf als communicatieadviseurs, afstemmen van hun werk voor kleinere bedrijven of start-ups in het bijzonder.

Er zijn tal van mogelijkheden om een ​​MA in Business Communication verdienen, zowel in de Verenigde Staten en in het buitenland. De mate is ook bevorderlijk voor het nemen van online cursussen, en veel werkende professionals of studenten die zich bezighouden met de mate deeltijd kiezen voor deze route. Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.