Keystone logo

3 MA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Global Marketing 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Global Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Global Marketing

Een Master of Arts, of MA, is een zeer populaire keuze onder studenten op zoek naar postdoctorale opleidingen. Deze studie is bedoeld om uit te breiden op een traditionele vierjarige hbo-opleiding door gingen boven een bestaande kennisbasis. Er zijn veel verschillende velden die een MA in kan worden ontvangen, zoals de wereldwijde marketing.

Wat is een MA in Global Marketing? Het is een graad die is bedoeld om studenten te helpen meer informatie over hoe u een product of bedrijf effectief markt in een steeds meer mondiale economie. Studenten zullen de communicatie en reclame technieken die kunnen helpen bij de verkoop en imago voor multinationale organisaties te verbeteren leren. Cursussen in deze programma's kunnen omvatten onderwerpen zoals cross-culturele communicatie, consumentengedrag, brand management, reclame, positionering in de markt, productontwikkeling, boekhouding, en de mondiale economie. Programma's kunnen ook de mogelijkheid bieden om een ​​proefschrift of research project te voltooien.

Een Master of Arts in Global Marketing biedt vele voordelen, zoals de verbetering van de communicatie en kritisch denken vaardigheden. Bovendien kan deze studie waardevolle informatie die nuttig zal blijken in een toekomstige carrière schenken. Een MA graad misschien zelfs wat kunnen studenten een carrière in de eerste plaats-studenten met een Master in Global Marketing vinden kan vinden het makkelijker om werk te vinden in een steeds concurrerender mondiale arbeidsmarkt.

De prijs van een Master in Global Marketing kan variëren afhankelijk van factoren zoals de structuur van een individueel programma of waar de school is gevestigd. Studenten moeten de instellingen ze geïnteresseerd zijn in om te bepalen of ze financieel compatibel onderzoek.

Een master's degree in de wereldwijde marketing kan leiden tot een aantal verschillende lonende carrière. Afgestudeerden kunnen zich vinden werken voor multinationals, non-profitorganisaties, of andere organisaties met een wereldwijde aanwezigheid.Als marketing managers, consultants, of analisten, zal afgestudeerden in staat zijn om werk dat hun studie een aanvulling te vinden.

Als u geïnteresseerd bent in een MA in Global Marketing zijn, dan nu aan de slag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.