Keystone logo

2 MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Vroeg-moderne geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Vroeg-moderne geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Vroeg-moderne geschiedenis

Meestal na de voltooiing van een bachelordiploma, kan een Master of Arts (MA) helpen om het begrip van studenten over een bepaald academisch veld verder te ontwikkelen. Grotere specialisatie kan studenten helpen om zich beter voor te bereiden op prominente functies in de industrie.

Wat is een MA in de vroegmoderne geschiedenis? Tijdens een studie in de vroegmoderne geschiedenis kunnen studenten de kans krijgen om belangrijke ontwikkelingen in de mensheid over de hele wereld in deze periode te verkennen en te analyseren, inclusief de Renaissance, het Ottomaanse Rijk, Indiase rijken, Chinese en Japanse rijken, koloniale verovering en meer. Veel programma's bieden interdisciplinaire opties die samenkomen met literatuur en kunst. Cursussen zijn meestal gericht op het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden bij het verkennen van de periode tussen de late middeleeuwen en het tijdperk van de revolutie.

Omdat studenten tijdens de studie belangrijke kritisch denkvaardigheden ontwikkelen, kunnen ze werkgevers creatiever en innovatiever bijdragen. Bovendien kan een diepgaand begrip van onderzoeksbenaderingen en analytisch denken studenten voorzien van meer academische kennis, wat kan helpen in verschillende loopbanen.

Verschillende instellingen kosten verschillende bedragen en studenten moeten mogelijk rekening houden met de verwachte duur van het programma en de locatie van hun school naar keuze. Een beetje fundamenteel onderzoek kan helpen om kosten beter te begrijpen.

Studenten kunnen een aantal carrièremogelijkheden vinden na het voltooien van dit programma. Veel studenten besluiten posities in te nemen als geschiedenisinstructeurs in instellingen voor voortgezet en hoger onderwijs. Bovendien kunnen sommige afgestudeerden posities als historicus vinden in musea, galerieën of veilinghuizen, waar ze mogelijk verantwoordelijk zijn voor het beoordelen en onderzoeken van verworven items. Ze kunnen ook worden ingehuurd als onderzoekers voor zowel particuliere als openbare organisaties, of dienen als adviseur bij openbare bewaringsprojecten. Andere studenten kunnen ervoor kiezen om vervolgonderwijs te volgen.

Organisaties in verschillende continenten bieden een MA in het Early Modern History-programma en vele bieden online-opties die het toegankelijkheidsgemak verbeteren. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.