Keystone logo

56 MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Vrede- en Conflictstudies 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Vrede- en Conflictstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (56)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Vrede- en Conflictstudies

Master of Arts programma in Mediation bieden een blik op alternatieve vormen van geschillenbeslechting, samen met een goed begrip van de onderliggende primaire kwesties. Ontwikkelen, honen, en zetten de verworven vaardigheden te gebruiken in zowel de theorie als in de praktijk stelt studenten in staat om te worden aangesloten op de mogelijkheden in hun gemeenschap, werkgevers en andere organisaties waarin ze kunnen proberen om conflicten vreedzaam op te lossen.

Wat is een MA in Peace and Conflict Studies? In de Master of Arts (MA) Vrede en Conflict studies programma, de leerlingen leren over de oorsprong van conflicten en hoe ze op te lossen door het toepassen van vredesopbouw vaardigheden. De nadruk te leggen op de voorbereiding afgestudeerden tot de arbeidsmarkt als voorstanders van vreedzame sociale verandering betekent het verstrekken van voldoende alternatieven voor geweld.Studenten verkennen van de mogelijkheden voor het bouwen van vreedzame, geweldloze sociale systemen, samenlevingen en gemeenschappen met de opgedane ervaring en deskundigheid in te voeren met de beleidsmakers.

Studenten bestuderen en analyseren van de hedendaagse omstandigheden conflict en produceren beleidsaanbevelingen voor een positieve oplossing. Voordelen zijn onder andere cross-culturele communicatie vaardigheden en de mogelijkheid om vrede theorie verkennen door middel van spirituele en religieuze tradities, duurzame economie, en geweldloze sociale bewegingen.

Programmakosten variëren, en de mensen die van plan zijn een graduaat op dit gebied voort te zetten worden aangemoedigd om te vergelijken en onderscheid te maken tussen degenen die rechtstreeks af te stemmen op hun professionele en persoonlijke doelen en die zijn meer algemeen. Op dat moment, rekening houdend met een programma dat volledig online of campus-based wordt vereenvoudigd.

Het ontwikkelen van praktische vaardigheden in het oplossen van conflicten technieken helpt studenten bij de transformatie van conflicten door middel van mediation, activisme, beleidsvorming, en andere activiteiten voor vredesopbouw. ​​Studenten kunnen verwachten om talloze kansen op werk in de sectoren for-profit en non-profit te zien. Voorbeelden hiervan zijn de mensenrechten, bescherming van het milieu, maatschappelijk werk, journalistiek, buitenlands beleid, en openbare dienstverlening.

&nbsp

Een multidisciplinaire benadering kan worden genomen door een uitgebreid programma, waarin praktijk en onderzoek verbindt met theorie en kritische analyse. Programma's zijn beschikbaar voor studenten wereldwijd, waardoor unieke en wereldwijde ervaring in het onderwijs vergelijking. Beslissen om een verschil in je carrière te maken door gebruik te maken van je opleiding als een kracht voor positieve verandering betreft het vinden van de beste programma voor uw behoeften.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.