Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 16 Masters of Arts  (MA) in Voortgezet Onderwijs 2023

16 MA Opleidingen in Voortgezet Onderwijs 2023

Overzicht

Nadat studenten hun undergraduate-programma's hebben voltooid, kunnen ze het personeelsbestand betreden of hun opleiding volgen. Sommigen besluiten om deel te nemen aan een Master of Arts (MA) -programma, dat meestal wordt toegekend aan mensen die humaniora, beeldende kunst of sociale wetenschappen studeren. De afgestudeerde graad kan betere kansen op werk creëren of de weg banen naar een doctoraat.

Wat is een MA in het secundair onderwijs? Mensen die masterdiploma's volgen in het secundair onderwijs, kunnen verwachten te leren over een breed scala aan onderwerpen die betrekking hebben op het lesgeven aan jonge volwassenen tijdens hun voorbereiding op hun tertiair onderwijs. Studenten leren over de invloed van filosofie, geschiedenis en sociologie op educatieve theorieën. Andere onderwerpen zijn onder meer algemene trends die van invloed zijn op professionele opvoeders, het creëren en onderhouden van hoogwaardige leeromgevingen, beoordeling en evaluatie van studenten en planning van het leerplan. Bovendien leren veel programma's studenten over lokale, provinciale en landelijke overheden, ontwikkeling van adolescenten en psychologie, adolescente geletterdheid en stichtingen en methoden voor het onderwijzen van taal.

Studenten die beslissen om een ​​masterdiploma in het secundair onderwijs te behalen, zullen waarschijnlijk vaardigheden leren die hen in veel facetten van hun leven zullen helpen, zoals het vinden van betaald werk. Deze vaardigheden omvatten organisatie, timemanagement en planning.

Elk land heeft zijn eigen wetten met betrekking tot de kosten van onderwijs, en elk college of universiteit kiest zijn eigen prijs. Andere factoren om te overwegen met betrekking tot de kosten zijn onder meer of de student in aanmerking komt voor beurzen en hoe lang het programma loopt.

Voor degenen die willen lesgeven, zijn de programma's voor voortgezet onderwijs het meest veelzijdig. Na het afstuderen kan een persoon jongeren in het voortgezet onderwijs lesgeven, vooral als het opleidingsniveau een specifieke concentratie omvat zoals wiskunde of taal. Andere afgestudeerden kunnen besluiten om studenten in het middelbaar onderwijs te geven, vooral als die studenten gevorderd zijn. Een andere optie voor afgestudeerden is om les te geven aan community colleges of universiteiten, wat vaak nuttig is voor mensen die een doctorstitel volgen.

Veel mensen die naar het secundair onderwijs gaan, besluiten via internet te leren, maar anderen kunnen traditionele lessen bijwonen in een van de scholen die dergelijke programma's overal ter wereld aanbieden. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MA
  • Onderwijskunde
  • Educatieve Psychologie
  • Voortgezet Onderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat