Keystone logo

1 MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Visuele Communicatie in Londen, Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Verenigd Koninkrijk
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Visuele Communicatie
  • Londen
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Visuele Communicatie

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Heb jij een passie voor kunst, design en technologie? Heb jij een talent voor het vertellen van verhalen via beeld? Dan is een opleiding Visuele Communicatie wellicht iets voor jou! Het combineert de werelden van design, kunst, technologie en communicatie om krachtige visuele inhoud te creëren die het publiek boeit en beïnvloedt.

Tijdens je studie verdiep je je in een spannend en divers aanbod van onderwerpen. Je leert alles, van grafisch ontwerp en illustratie tot fotografie, marketing en visuele verhalen vertellen. Deze goed afgeronde opleiding bereidt je voor om uit te blinken in verschillende creatieve industrieën en rollen.

Een graad in Visuele Communicatie opent een wereld van bevredigende en creatieve carrièremogelijkheden. Het stelt je in staat je artistieke talenten tot uitdrukking te brengen en tegelijkertijd een echte impact te maken op de levens van mensen. Stel je voor dat je strakke, gebruiksvriendelijke websites ontwerpt of opvallende advertenties maakt die de consument aanspreken.

Of misschien voel je je meer aangetrokken tot het maken van betoverende animaties of het maken van adembenemende foto's. Wat je passie ook is, een graad in Visuele Communicatie voorziet je van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te gedijen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.