Keystone logo

14 MA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Toerisme Management 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Toerisme Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Toerisme Management

Een Master of Arts, of MA, diploma is een geavanceerde academische graad verleend aan studenten die met succes een rigoureuze studie van een bepaalde praktijk. MA-programma's meestal bouwen voort op de kennis die is opgedaan in de opleiding een verwante bachelor aan de vaardigheden die nodig zijn voor succes in een bepaald gebied verder te ontwikkelen.

Maar wat is een MA in Tourism Management? Deze MA-programma verbetert de vaardigheden verkregen in een horeca of opleiding verwante bachelor, als een middel om studenten te helpen veilig te stellen winstgevende posities binnen de toeristische sector. Onderwerpen van studie in een Tourism Management MA programma zijn bedrijfskunde, management science, duurzaamheid, en wereldwijde marketing en business practices.Door de combinatie van een business management curriculum met gastvrijheid en toerisme gerelateerde cursussen, deze MA programma's helpen studenten met succes deelnemen aan het toerisme toepassingen en innovaties op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Studenten die met succes een Tourism Management MA programma te voltooien zijn goed uitgerust om te werken in een breed scala aan lokale, nationale en internationale posities, en ze zijn over het algemeen in staat om van het fundamentele leiderschap en leidinggevende functies te veel complexere rollen met aanzienlijk hogere salarissen .

De kosten van het verkrijgen van een MA in Tourism Management varieert sterk van school tot school op basis van factoren zoals de lengte van het programma, het gebied waarin het is genomen, en het prestige van het programma zelf.

Studenten die een Master of Arts in Tourism Management verdienen bereid zijn op een breed scala aan administratieve en managementfuncties binnen de wereldwijde toerisme-industrie, waaronder tal van commerciële en ondernemende rol over te nemen. Meest succesvolle afgestudeerden gaan werken in hotels, restaurants, retail organisaties, reisbureaus en tour bedrijven, onder andere verwante organisaties.

Als een MA in Tourism Management is iets wat je zou willen volgen, gebruiken Masterstudies 'uitgebreide directory van programma's en het gebruik van de lead formulier om degene die het beste past bij uw behoeften te vinden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.