Keystone logo

1 MA Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde Toegepaste Natuurkunde 2024

Filters

Filters

  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Natuurkunde
  • Toegepaste Natuurkunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MA Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde Toegepaste Natuurkunde

Studenten die hun bachelordiploma hebben behaald en hoger onderwijs willen, moeten overwegen zich in te schrijven voor een Master of Arts (MA) -programma. Deze graad wordt toegekend aan personen die de studie van een bepaald interessegebied of een vakgebied op een universiteit beheersen. Deze academische erkenning kan studenten helpen bij het vinden van werkaanbiedingen binnen hun gekozen vakgebied.

Je vraagt ​​je misschien af, wat is een MA in Applied Physics? Dit programma bestudeert de toepassing van de natuurkundige wetenschap om mensen te helpen de aard en eigenschappen van materie en energie te begrijpen. Cursussen in de toegepaste natuurkunde kunnen studenten inzicht bieden in de fysica op het gebied van optische, gecondenseerde materie, plasma en biofysica. Sommige klassen kunnen ook hoog-energiefysica, wiskundige en statistische fysica, astrofysica en zelfs theoretische moleculaire biofysica bestuderen.

Er zijn veel voordelen aan het behalen van een MA-graad. In zo'n concurrerende arbeidsmarkt kan het behalen van een hogere graad de kansen van studenten vergroten om een ​​baan te vinden in posities in de natuurkunde. Dit programma kan ook de technologische, statistische en medische vaardigheden van afgestudeerden verbeteren, die ze in verschillende sectoren kunnen gebruiken.

Omdat de registratiekosten variëren, afhankelijk van de instelling, het land waar het zich bevindt en de studie, moeten geïnteresseerde personen rechtstreeks contact opnemen met de school voor specifieke kosten en meer informatie.

Een MA in Technische Natuurkunde kan verschillende werkgelegenheidskansen bieden binnen verschillende industrieën. Dit programma is een geweldig vehikel voor loopbanen in technische gebieden of voor functies in universitaire, overheids- en industriële organisaties. Afgestudeerden kunnen ook werk vinden op algemene technologische gebieden, banen in het octrooirecht of posities op de grensvlakken van geneeskunde of biologie. De cursussen kunnen studenten ook voorbereiden op elke baan waarvoor sterke theoretische of experimentele rekenvaardigheden vereist zijn.

Cursussen worden zowel fulltime als parttime aangeboden door de meeste universiteiten. Veel instellingen bieden ook online klassen en afstandsonderwijs modules aan zodat studenten van over de hele wereld kunnen deelnemen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.